rml2 18.03.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 CO PRAWDA NIE WIEM KOMU BO NAPEWNO NIE DLA REDAKCJI , KTÓRA LAUREATÓW ZOSTAWIŁA "SAM NA SAM" z Nikomem. A moje szczęście polega na tym ,że mieszkam w Białowieży i właśnie szukam wykonawcy kuchni - pewnie skorzystam z usług jakiejś firmy z Białegostoku ( to co prawda 100 km od nas a Hajnówka 18) ale mam nadzieję ,że trafię lepiej . Gorzej trafić od laureatów chyba nie można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 20.04.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 mamy finał-aż trudno w to uwierzyć, po 18-tu miesiącach!Dziś przyszła pocztą bateria do zlewozmywaka i uchwyty do mebli. cdn-coś się zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 21.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 jak pisaliśmy wczoraj-jest finał.Meble są już w całości razem z baterią i uchwytami.Owszem, są ładne, oryginalne i konsekwentne w stylu- klasyczne od piekarnika począwszy a na uchwytach skończywszy. Ma się co podobać.Niestety nie można powiedzieć tego samego o firmie, która je wykonała.Właścicielka firmy przez ostatnie miesiące starała się bardzo, by naprawić błędy swojej pracownicy. Szkoda, że tak późno(i szczęście, że jesteśmy posiadaczami luksusu, jakim jest internet, bo inaczej może wszystko trwałoby dłużej).A co do "Muratora" to kompletna kompromitacja!Nadal jesteśmy Ex-czytelnikami i tak już chyba zostanie. Forumowicze-dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts