Wentylatorek 14.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich Jesteśmy niedużą firmą o charakterze rodzinnym, dzięki czemu możemy utrzymać ceny na rozsądnym poziomie. Oferuję usługi w zakresie montażu instalacji mechanicznej z odzyskiem ciepła oraz ogrzewania kominkowego (DGP), na terenie południowej i centralnej części woj. Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 14.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 qw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 14.02.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Oczywiście , że można. Proponuję przyszły tydzień lub najbliższą niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 26.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 polecam czy mógłbyś coś więcej napisać, dlaczego polecasz? Czytałem Twój dziennik budowy i są tam raczej mało ciekawe doświadczenia związane z montażem wentylacji mechanicznej z rekuperatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 polecam czy mógłbyś coś więcej napisać, dlaczego polecasz? Czytałem Twój dziennik budowy i są tam raczej mało ciekawe doświadczenia związane z montażem wentylacji mechanicznej z rekuperatorem tak masz rację ale jest tak, że mój wykonawca to pan Witek P. ale wentylatorek to inna osoba- bezinteresownie przyjechał do mnie (wentylatorek) posprawdzał pracę pana W i podał gdzie są błędy i jak je naprawić. Oczywiście pan W. jakoś do naprawy się nie kwapi. A z wentylatorkiem jestem w ciągłym kontakcie i podejmuje próby mojego samodzielnego grzebania w tejże materii i ukierunkowywuje nas co i jak... Bo na naszego wykonawcę nie mam co liczyć...a na niego i owszem dlatego polecam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkot 29.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 polecam czy mógłbyś coś więcej napisać, dlaczego polecasz? Czytałem Twój dziennik budowy i są tam raczej mało ciekawe doświadczenia związane z montażem wentylacji mechanicznej z rekuperatorem tak masz rację ale jest tak, że mój wykonawca to pan Witek P. ale wentylatorek to inna osoba- bezinteresownie przyjechał do mnie (wentylatorek) posprawdzał pracę pana W i podał gdzie są błędy i jak je naprawić. Oczywiście pan W. jakoś do naprawy się nie kwapi. A z wentylatorkiem jestem w ciągłym kontakcie i podejmuje próby mojego samodzielnego grzebania w tejże materii i ukierunkowywuje nas co i jak... Bo na naszego wykonawcę nie mam co liczyć...a na niego i owszem dlatego polecam pozdrawiam Dzięki - rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 26.03.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Sylvia1 - dziękuję Niestety z braku czasu nie zaglądam tu zbyt często dlatego tez moje odpowiedzi mogą być spóźnione. P.S. Pocztę odbieram nawet w podróży, wiec proszą pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Polecam naprawdę. Terminowo, fachowo a co najważniejsze doradztwo pod projekt, rzeczowo omawiane szczegóły, wszystko tak, żeby zminimalizować koszty a zrobic naprawde dobrze, stały kontakt, kilka pomiarów na miejscu. Jest to nowa firma a już profesjonalna. Jesteśmy w trakcie współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 06.04.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Małe domy - to to co lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 20.04.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 I do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.04.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A na Białołęce tez zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 22.04.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zależy kiedy, i jak duży dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.04.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Za 1-2 tygodnie startuje budowa wiec pewnie projekt niedługo a reszta to chyba na wiosnę 2009 dom 270mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 22.04.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dobrze by było juz na etapie budowy stanu surowego zrobić przepusty w ścianach i stropie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.04.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No własnie jak to sie dzieje - plan parteru i piętra do kosztorysu ? Jaka jest procedura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 22.04.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Procedura jest na stronie http://www.rekuperacja.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 17.05.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 23.05.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam W odpowiedzi na wiele pytań : czy wykonuję instalacje ogrzewania kominkowego (DGP) - odpowiadam że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wentylatorek 04.06.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts