macos 02.03.2008 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Vintage, vintage rules ! Ciesze sie ze sie rozumiemy Niestety ten piec "mam" tylko na zdjeciu , piekny , nie ? Znajde link do knajpy to wrzuce , gdzies mam , na prawie pewno A + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ten piec - to moj mroczny przedmiot pozadania ! ! ! Ale knajpka w Polsce czy we Francji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nooooo...zamierzam otworzyc Sklep ze Starzyna - polscy nowobagaccy beda sie pukac w czolo a francuzy beda przyjezdzac znad Sekwany i robic mi zdjecia. Ostatnio nabylam buty - 3 dolary, no pure vintage, ale babcia musiala miec niezle odloty bo zapastowala je od srodka ...... Teraz glowkuje jak to zneutralizowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 02.03.2008 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 oto linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Macos, ja nie spie bo dopiero zaczynam zyc o tej porze jest 10 tzrydziesci PM, ale ty ?????????? W Europie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nie dziala mi ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 02.03.2008 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Pracuje Illustrator cs i jazz . Wczesnie przeciez jest , dopiero 4.41 . Link jest dobry ( ten drugi ) ale i u mnie sie nie otwiera , zobaczymy z czasem moze cos ze strona maja nie tak ? New York ? Big Apple ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nie ma pospiechu......ten pierwszy piec - bo ma ta girlandke i kafle nie swieca sie nowoscia ( jak mowi sie od Pragi do Tluszcza- jak psu jajc . ) ten drugi juz troche za bardzo ugrzeczniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tzn home away from home to Nowy Jork , jasne ! ale teraz mnie wywialo w gory. Zaliczylo sie juz troche przeprowadzek : W Paryzu ostatni raz bylam z 8 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 02.03.2008 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A mi wlasnie ten drugi pasuje bardziej - do wnetrza . Bardziej wiejski , nizszy , prostszy , nie taki jak z kamienicy 1920r , inne style po prostu . Uwielbiam NY , kiedys sie wybiore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 NY - no, nie ma takiego drugiego miasta ! chociaz teraz to wszyscy placzemy bo Giuliani nam zrobil pocztowke z 42 ej - a bylo tak super ! Turysci musieli przekrecac plecaki i trzymac je kurczowo na piersiach bo mogli je stracic..... widzialam jak celnym pociagnieciem sciagnieto Japonczykowi spodnie i wyjeto portfel - Japonczyk nie nosil majtek i krzyczal po japonsku - bylo zabawnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A bylo to w bialy dzien....zeby nie bylo. Ostatni przybytek z gadzetami potrzebnymi niektorym do uprawianiu seksu zamknieto w zeszlym roku... kultowy sklep to byl .Nowojorczycy protestowali, ale nie wiem czy to pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No, ale jak jestem w Paryzu to siedze w Garze - uwielbiam secesje - jakie super jest to Muzeum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 02.03.2008 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 w d'Orsay ? J'adore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ten to - fajna rzecz. Twoja chalupka tez super ! ! A Nowy Jork potrafi byc niebezpieczny - teraz znacznie mniej, ale gangsta rap to powstawal mi prawie na tylach domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 02.03.2008 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jak nasza Praga noca czy Seine St. Denis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Znacznie gorzej...... Niezwykle miasto - no i jak juz zakochalismy sie w sobie z wzajemnoscia to byc moze bede musiala wracac do Polski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Musze spadac... trzymam kciuki ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts