Jagna 26.08.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Drogie Panie (a może i Panowie? ) może któraś z Was lubi takie tam fiku- miku na siłowni? Przyznam się, że po urodzeniu drugiego dziecka, przez blisko rok chodziłam na takie zajęcia bardzo intensywnie i byłam zachwycona efektami. Teraz miałam rok przerwy i mam gorące postanowienie, że znów będę chodzić regularnie, ale nie wiem czy wytrzymam ... Może się wzajemnie zdopingujemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 27.08.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Hej hej! Pewnie że wytrzymasz! Jak już wcześniej ćwiczyłaś i to lubisz to super! Tylko z własnego doświadczenia wiem, to najważniejsze: nie zmuszać się, to ma być przyjemność, a nie kolejny ciężki obowiązek. Więc jak mi się nie chce, to po prostu nie idę na zajęcia bez wyrzutów sumienia, ale bardzo rzadko mi się nie chce. A jakbym ćwiczyła bo muszę, to pewnie ciągle znajdowałabym preteksty, żeby sobie odpuścić. Aaa... tylko nie zaczynaj zbyt intensywnie po takiej przerwie, bo szybko będziesz miała dość...Powodzenia, jak znajdziesz dobry klub z fajnymi instruktorami, to na pewno będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.08.2003 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Dzięki ma, za wsparcie Ja właśnie mam taki ukochany klub i uwielbiam atmosferę jaka tam panuje Tyle, że muszę jechać kawał drogi, ale to w zasadzie też lubię... A Ty? Jakie zajęcia lubisz najbardziej? Bo ja zdecydowanie nie lubię stepu ani Fat Burning. Pewnie w różnych klubach to się różnie nazywa, ale ja lubię TBC, czyli takie siłowe na całe ciało....A to uczucie zaraz po, kiedy człowiek taki rozgrzano- obolały....Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 27.08.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 A ja najbardziej lubię właśnie step i body sculp - to chyba coś takiego jak TBC: porządna rozgrzewka i ćwiczenia siłowo-wytrzymałościowe na wszystkie partie mięśni. Ja na takie ćwiczenia chodzę dopiero od roku - wcześniej tylko siłownia, basen, jogging, zajęcia grupowe mnie nie pociągały, ale jak spróbowałam to okazało się, że to niezła frajda! Uwielbiam się tak porządnie wyskakać, wymęczyć, szczególnie po ciężkim dniu w pracy Tak więc, moja droga, marsz do klubu po karnet! Szczególnie, że zbliża się jesień i dodatkowa dawka energii na pewno będzie bardzo potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 14.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No no przylacze sie do WAS jesli pozwolicie i pocwiczymy razem. Ja mam niewiele czasu wiec nie korzystam z silowni - mam raczej silownie w domu i praktycznie dziennie cwicze - glownie na rzezbe - szczerze polecam - efekt niesamowity wystarczy powiedziec sobie "chce" a nie "musze" no i do tego nie trzeba stosowac zadnej diety i byc zadowolonym ze swojej sylwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Dziewczyny to i ja tez sie dolaczam,chodze od roku na TBC i jestem bardzo zadowolona i wymeczona na maxa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 28.04.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dołączam od dwóch miesięcy na step i czuję, że żyję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 a ja męczyć się nie lubięz przyjemnością chodzę więc na pilates albo stretchingjak chcę się wyhulać to biegnę na step albo ABT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 28.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 uwielbiam fitness - aerobic, TBC, step, fat burning - po ćwiczeniu czuję się jak nowonarodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 29.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Też chcę sie do was przyłączyć z ćwiczeniami choć może trochę spokojniejszymi. Od 3 miesięcy chodzę na ćwiczenia pilates połączone z jogą. Jest super a prowadząca pani jest the best. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja to niestety jestem leniuszek . Zdobywam się na wypady na basen i długie spacery , w planach mam rower . Jeszcze rok temu ćwiczyłam w domu jogę , z wielką przyjemnością i chyba do niej wrócę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.06.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja to niestety jestem leniuszek . Zdobywam się na wypady na basen i długie spacery , w planach mam rower . Jeszcze rok temu ćwiczyłam w domu jogę , z wielką przyjemnością i chyba do niej wrócę . Max to możemy sobie ręce podac...jak juzx sie zmobilizuje to jest ok ale ten piuerwszy raz - okropny chyba od pol roku probuje sie wybrac na silownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.06.2006 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja planuję "fitness" w domu bo mam na to ekstra fajne pomieszczenie w piwnicy. Odpadnie mi przynajmniej temat dojeżdżania no i opłaty Ten wątek nie jest tylko dla pań prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.06.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 u mnie tez będzie pomieszczenie fitness w domu!Ach...już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.06.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja planuję "fitness" w domu bo mam na to ekstra fajne pomieszczenie w piwnicy. Odpadnie mi przynajmniej temat dojeżdżania no i opłaty Ten wątek nie jest tylko dla pań prawda? mysle ze nie Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo Ja nie znam takich osob ktore sa na tyle zdyscyplinowane Znam takie ktore placac (na silowni , basenie itp.) sa w stanie sie mobilizowac i chodzic, w domu zwykle na 2 x sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja planuję "fitness" w domu bo mam na to ekstra fajne pomieszczenie w piwnicy. Odpadnie mi przynajmniej temat dojeżdżania no i opłaty Ten wątek nie jest tylko dla pań prawda? mysle ze nie Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo Ja nie znam takich osob ktore sa na tyle zdyscyplinowane Znam takie ktore placac (na silowni , basenie itp.) sa w stanie sie mobilizowac i chodzic, w domu zwykle na 2 x sie konczy Zielonooka Nie strasz mnie proszę,bo moj mąz mnie w kosmos wystrzeli jezeli po zakupie tych wszystkich fajnych urządzeń ja nie będę ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja planuję "fitness" w domu bo mam na to ekstra fajne pomieszczenie w piwnicy. Odpadnie mi przynajmniej temat dojeżdżania no i opłaty Ten wątek nie jest tylko dla pań prawda? mysle ze nie Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo Ja nie znam takich osob ktore sa na tyle zdyscyplinowane Znam takie ktore placac (na silowni , basenie itp.) sa w stanie sie mobilizowac i chodzic, w domu zwykle na 2 x sie konczy Zielonooka Nie strasz mnie proszę,bo moj mąz mnie w kosmos wystrzeli jezeli po zakupie tych wszystkich fajnych urządzeń ja nie będę ćwiczyć ok - wytrzymasz dwa miesiace w miare regularnie - np. min. raz (optymalnie 2 x) w tygodniu ok pol godziny - tez stawiam piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 kurcze chyba będę musiała się tak zaprzec na maksa i wytrzymać bo inaczej to przegram sromotnie...już to czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 02.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 aha26 - nie załamuj się! Zanim zaczęłam chodzic na step, serię cwiczeń regularnie wykonywalam w domu (pod warunkiem, ze męża nie było w domu, bo jego pełen politowania wzrok jakoś ostudza mój zapał). Później przerzuciłam się na step pod okiem fachowca, ale nie oznacza to, że całkowicie zrezygnowałam z cwiczeń w domu (średnia całkiem niezła - wychodzą 3 dni w tygodniu cwiczeń "domowych" i 2 dni "stepowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.07.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Tulla..to faktycznie całkiem dobry wynik ,mam nadzieję,ze moj zapał mi nie minie i też będę regularnie cwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts