majcia 12.07.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo To ja bede ta pierwsza Cwicze w domu od 2 lat - 3 do 4 razy tygodniowo Godzinke "macham noga" ( jak to mawia mój mąż )a potem 15 minut brzuszki na ławeczce Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo To ja bede ta pierwsza Cwicze w domu od 2 lat - 3 do 4 razy tygodniowo Godzinke "macham noga" ( jak to mawia mój mąż )a potem 15 minut brzuszki na ławeczce Pozdrawiam Maja co prawda zadeklarowalam sie piwem aha26 ale .... prosze http://www.gotbeer.com/content/user_1/prod_beer_ex.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 15.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Natomiast jesli ci sie uda zmobilizowac i cwiczyc regularnie u siebie w domu - to normalnie stawiam wirtualne piwo To ja bede ta pierwsza Cwicze w domu od 2 lat - 3 do 4 razy tygodniowo Godzinke "macham noga" ( jak to mawia mój mąż )a potem 15 minut brzuszki na ławeczce Pozdrawiam Maja co prawda zadeklarowalam sie piwem aha26 ale .... prosze http://www.gotbeer.com/content/user_1/prod_beer_ex.gif Mniam.... Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a teraz szybciutko na biznie czy tam rowerek spalac te piwne kalorie A ja sie chcialam pochwalic w tym miejscu ze od ok miesiaca mobilizuje sie i wieczorami sobie biegam (mniej wiecej co 2gi, 3ci dzien) - na razie udaje mi sie nie wykrecac . Przyznaje sie co prawda ze w ramach podnoszenia motywacji do uprawiania joggingu - nabylam odtwarzacz MP3 , Fajnie jest bo takie male na szyi nie przeszkadza i dobrej jakosci muzyka w uszach - co zawsze pomaga w bieganiu (kiedys probowalam z walkmanem ale za ciezki, odtwarzacz cd z kolei "skakał" pomimo systemu antywstrzasowego - wiec biegalam bezmuzycznie) zobaczymy na ile zakup bedzie mobilizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 16.07.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a teraz szybciutko na biznie czy tam rowerek spalac te piwne kalorie A ja sie chcialam pochwalic w tym miejscu ze od ok miesiaca mobilizuje sie i wieczorami sobie biegam (mniej wiecej co 2gi, 3ci dzien) - na razie udaje mi sie nie wykrecac . Przyznaje sie co prawda ze w ramach podnoszenia motywacji do uprawiania joggingu - nabylam odtwarzacz MP3 , Fajnie jest bo takie male na szyi nie przeszkadza i dobrej jakosci muzyka w uszach - co zawsze pomaga w bieganiu (kiedys probowalam z walkmanem ale za ciezki, odtwarzacz cd z kolei "skakał" pomimo systemu antywstrzasowego - wiec biegalam bezmuzycznie) zobaczymy na ile zakup bedzie mobilizował Piwne kalorie spalilam dzisiaj na budowie grajac w szyszke z córcią na fundamantach naszego domku Powodzenia zycze i wytrwalości w bieganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Zielonooka Nie strasz mnie proszę,bo moj mąz mnie w kosmos wystrzeli jezeli po zakupie tych wszystkich fajnych urządzeń ja nie będę ćwiczyć aha26, będziesz, będziesz. Jeszcze nam wyślesz zdjęcia swojego brzuszka wyćwiczonego na kształt kaloryferka Ja nie znam takich osob ktore sa na tyle zdyscyplinowane Znam takie ktore placac (na silowni , basenie itp.) sa w stanie sie mobilizowac i chodzic, w domu zwykle na 2 x sie konczy Zielonooka, poznam Cię z moją siostrą i postawisz kolejne piwo - cały rok ćwiczeń (3 razy w tygodniu) w domu z koleżanką przy świczeniach odtwaranych z DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts