lutca 14.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Tutaj zamieszczajcie komentarze do dziennika.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 14.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 powodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 14.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 powodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 14.02.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzięki , oj przyda się to powodzenie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 I ja życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 15.02.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Również dziękuję. i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 19.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ewo napisz troszkę więcej o projekcie - bowiem wówczas będzie łatwiej dyskutować czy koszty związane z tym konkretnym projektem (robocizna) to dużo czy mało. Dziękuję za życzenia dla mnie i również życzę jak najmniej konfliktowej budowy bez niepotrzebnych problemów z budowlańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 19.02.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzięki za życzenia.Jutro, prawdopodobnie, jak nic mi nie wyskoczy, zrobię skany projektu i je wkleję.Wtedy dokładnie opiszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja również życzę powodzenia, tym bardziej że jesteśmy chyba na podobnym etapie Elewacje domu bardzo podobne do naszego, w środku z małymi zmianami ( winnym miejscu klatka schodowa) także. Czy będziecie mieli jakieś zadaszenie na tarasem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 27.02.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Tak w zasadzie to na tym projekcie nie ma zmian co do tarasu i gankuU nas będzie tak:taras od ogrodu będzie po całej szerokości salonu i zadaszony na szerokości 1,5 m.natomiast wejściowy ganek będzie zrobiony od garażu do końca budynku, cały zadaszonyniestety projekt po zmianach nie jest jeszcze zeskanowany. pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Trzymam kciuki za to abyście wszystkie sprawy związane z papierkami przeszli spokojnie i na czas. Cierpliwość mimo wszystko jednak sie przyda ....sam wiem po sobie, choc nieraz wypadało sobie włosy z głowy rwać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 22.08.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzięki NaLeśniku. Ale wiesz jak się czyta te wszystkie dzienniki i ludzie którzy zaczęli załatwianie mniej więcej w tym samym czasie już stawiają mury a my jeszcze w papierologii to człowiekowi kończy się cierpliwość.A ja na dodatek nie lubię przestojów. W swojej pracy jak mamy spokój i ciszę to jestem strasznie zmęczona a jak mamy "sajgon" i tłum się kłębi w poczekalni to jestem w swoim żywiole.A tutaj czekałam OSIEM miesięcy.To naprawdę sukces z mojej strony że jeszcze nie zwariowałam. Człowiek się uczy całe życie, cierpliwości też. Pozdrawiam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michauek 23.08.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 cześć mam kosztorysy na robociznę za stan surowy dwóch różnych firm budowlanych: zakres robót: fundamenty, ściany zewn. i wewn., działowe, strop, murłata, schody kominy, tarasy. 1 firma propozycja - 22000 pln 2 firma propozycja - 42000pln Wybraliście opcję nr 2, a co było nie tak z tymi tańszymi? Musze przyznać, że różnica cen jest ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 23.08.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Wybraliśmy firmę droższą z tego względu że po 1 opuścili na 40,000.po 2. w cenie mieści się WSZYSTKO co ma być do wymurowania, zabetonowania w ramach tego projektu, a druga firma na każdy element wyznaczała osobną cenę a nie wszystko było wyszczególnione w cennikupo 3. ta niska cena była bardzo podejrzana, firmy nikt nie znał - sami się zgłosili.po 4. firma droższa była polecana na forum przez kilku inwestorów a nasz kierbud też już kiedyś z nimi współpracował i nie mógł nic złego na nich znaleźć.po 5. sprawdziliśmy kilka firm i wszyscy się dziwili że tamci budują prawie za darmo. chcieliśmy mieć firmę sprawdzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cześc,fajnie że już wasza chatka rośnie!!!Podczytuję Twój dziennik i trzymam kciuki za szybki końcowy efekt zgodny z Twoimi marzeniami!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 04.10.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć, cześć dzięki za dobre życzenia, nie ukrywam że się przydadzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Cieszę się, że w końcu budowa ruszyła pełną parą. Czy dachówkę i klinkier już zamówiłaś? ja mam na swoim kominie właśnie kalahari ton, całkiem fajnie wygląda i ładnie pasuje do czerwonych dachówek (tych ciemniejszych też). Robicie przerwę zimową, czy działacie na budowie całą zimę? Powodzenia i ładnej pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 26.10.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No tak budowa ruszyła i mamy chwilowy przestój, tak około tygodnia.ale ekipa stwierdziła że do wejścia cieśli ze wszystkim się wyrobią. Więźba zamówiona, dachówka też, tylko nie mogę się zdecydować na klinkier.Kalahari ton czy Sahara ton? Chyba nie będziemy robić przerwy zimowej.Trwa kasting na instalacje.Pozdrawiam i pogody życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witaj Lutca! Zajrzalam do Twojego dziennika skuszona tytułem, my tez stawiamy chatkę , nawet gabaryty i układ podobny, szczególnie poddasze i zewnątrz (my nie mamy garazu w bryle). zainteresował mnie post o budowie S14, masz tu link od mojego męża http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=240 gdzie możesz znaleźć najbardziej aktualne/gorące informacje nt tej obwodnicy ktorych nie znajdziesz nigdzie indziej. Moi znajomi też mieszkają w tej okolicy (Szczecinska/Rąbienska), w tym tyg jadę obejrzec ich sliczny już zamieszkały domek pozdrawiam i zyczę wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mogę Ci jeszcze polecić ekipę od instalacji CO i wod-kan, to firma Komfort tel. 34 311 31 13. Są z Pajęczna ale robią w szerokiej okolicy. Po czasie stwierdzam, ze to najbardziej profesjonalna i kompetentna firma na mojej budowie, wykonawstwo kompleksowe, byli zawsze przygotowani, mają wlasny sprzęt, wykonują projekt i obliczenia, potrafią doradzić- nic przypadkowego. Po zakonczonej robocie (nawet etapach) przyjezdzał wlasciciel sprawdzic czy wszystko ok i spytac o opinię. Jesli się zdecydujesz, podam Ci również namiar na 2 sympatycznych panów z tej firmy, ktorzy bezpośrednio u mnie wykonywali te instalacje. POLECAM ich z ręką na sercu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts