lutca 30.10.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witaj mocca! dzięki bardzo za namiary na tego pana z Pajęczna, dzisiaj mój mąż do niego dzwonił. Pan był bardzo zdziwiony skąd mamy jego numer bo w Łodzi i okolicy to on robi tylko u znajomych. A mąż powiedział że ja dostałam od jakiejś koleżanki. Czy w razie czego mogę się na Ciebie powołać? Dzięki za link do "S-14". dzisiaj będę miała chwilkę to się wczytam. Gratuluję postępów na budowie, ja też podczytuję Twój dziennik. Super jest to okno witrażowe. Pozdrawiam i życzę pogody ducha Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Cześć, Ewciu Twój dziennik przeczytałam jednym tchem, bo bardzo mi się spodobał Twój sposób pisania. Mam pytanie na temat kominka: w jaki sposób zamierzacie go ustawić i obudować? Pytam, bo w moim projekcie mam tak samo (w rogu) usytuowany komin i nie mam pomysłu, jak zamontować kominek. Pisz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 22.11.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Cześć Margoth* Miło mi że podoba Ci się moje pisanie.Co do kominka to coś w tym stylu mi się podoba; http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/51291/119900/00000008.jpg oczywiście półeczki inaczej ale ogólnie coś takiego. miło mi będzie wymieniać z Tobą doświadczenia i wiedzę.Pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 22.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Wielkie dzięki za podpowiedź! Nie miałam żadnej wizji, jak ustawić kominek, bo bardzo mnie deerwował ten komin w rogu. Wydawało mi się, że nie ma jakiegoś sensownego rozwiązania, tym bardziej, że z lewej strony kominka (patrząc na to zdjęcie) będę miała telewizor, a trudno jest stylowo połączyć nowoczesny TV z rustykalnym kominkiem, a taki chcemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 I ja wpadam do ciebie z rewizytą sceneria śnieżna zarówno u ciebie jak i u mnie, oby tylko fachowca coś znowu nie wypadło trzymam kciuki i powodzenia ps. nawet dachówkę mamy z tej samej firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 26.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć naLeśniku! Robicie coś więcej przez zimę? Tak w ogóle to te nasze domki są do siebie podobne, przynajmniej na takim etapie budowy. Ciekawe jak będzie na koniec... Życzę dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 03.12.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 hej lutca ładnie Wam idzie to budowanie ale ile pracy jeszcze czeka... Niemniej gratuluję zakonczenia etapu murowanego, pamiętam jaką ja czułam wielką ulgę kiedy skończyli mi te ściany kleić Lutca, jak tam CO, dogadałaś się z tymi co podałam czy szukasz dalej? Mozesz się na mnie oczywiście powołać ale nie wiem, czy to cos pomoże Może sprobuj ich ponękać, tą ekpię naprawdę polecam, mam z nimi ciągły kontakt i srednio raz w tygodniu dzwonię z jakimś problemem ogrzewaniowym i oni z uśmiechem wszystko tłumaczą tak, ze sama sobie radzę i nie muszę ich wzywać (bo to już płatne) powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 03.12.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Cześć mocca! Dzięki za odwiedziny. Zakończenie murowania ścian to nie tylko ulga to szczęście bezgraniczne.Strach pomyśleć co będę czuła na koniec jak trzeba się będzie przeprowadzić. Chyba EKSTAZĘ... Jeśli chodzi o CO to jesteśmy z ta ekipą umówieni na rozmowy ale casting trwa... zobaczymy kto wygra... również życzę powodzenia pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 16.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witajcie budowniczowie Życzę Wam w Nowym Roku szczęśliwego, bezproblemowego, satysfakcjonującego (i jeszcze wiele dobrych przymiotników) zakończenia budowy i zamieszkania w nowym domu Przeczytałam, obejrzałam i jestem pełna podziwu Tak trzymać dalej!!!! Widzę, że macie okna z abatexu, do którego się również przymierzam. Rozumiem, że Wasza opinia jest na tak? Nie było kłopotów z tym drzwiami rozsuwanymi??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje n/t zakupionych okien i firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 25.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jakiego koloru jest obróbka komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 16.06.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj Helios! Przepraszam że dopiero tera odpisuję ale nie wyświetlało mi się że mam jakieś wpisy.Z "Abatexu" jesteśmy zadowoleni, patio OK.zobaczymy jak w używaniu, na razie polecamjak na razie wszystkim się podobają Pozdrawiam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 16.06.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj Oliwka 2007! Przepraszam że nie odpisałam.Kolor obróbki komina to zdaje się kasztan ale pewności nie mam. Po prostu już nie pamiętam. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 lutca, widzę, że idziemy w te same materiały i identyczne kolory Fajnie już u Was wygląda i oby w takim tempie dalej... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 23.06.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć Amtla! Podglądałam jak to wygląda u Ciebie i faktycznie jakieś podobne te nasze budowy, nawet skład śmieci pozostawionych przez fachowców się zgadza Gratuluję postępów w budowie i życzę cierpliwości przy wyborze hydraulików. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 25.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 witaj zglebilam wlasnie Twoj dziennik i nasunelo mi sie kilka pytan do Ciebie podczas czytania, ktorych teraz wszystkich nie pamietam ale: jaki kolor macie okien ?? i z jakiej firmy kupiliscie brame garazowa ?? pozdrawiam serdecznie, a tak na marginesie to o ile dobrze kojarze, to chyba swojego czasu bylam u Ciebie na budowie w celu porozmawiania z ekipa murarzy (o ile budowali panowie z p. Irkiem na czele ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 26.06.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć Maren100!!! Witam Cię serdecznie, oczywiście że ekipa która budowała nam domek to ekipa z panem Irkiem na czele , kolor okien to orzech a bramę garażową mamy z firmy"Pamar" Kielce oddział w Łodzi, ul Dachowa 36 Jeśli miałabyś ochotę lub potrzebę to zapraszam na naszą budowę, możemy się umówić, tel. na priv. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 26.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 a przeglądając dzienniki na forum znalazłam taką przepiękną lamę, która byłaby idealna na naszą klatkę schodową ale oczywiście nie zapisałam sobie w czyim dzienniku ją znalazłam a przekopałam całe allegro i nie ma takich , pół netu też sprawdziłam i nic http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/51291/208570/00000053.jpg może wiecie gdzie można taką kupić?? taka lampę widziałam w leroy merlin, ale niestety nie pamiętam za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 26.06.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki , szukałam tam ale może źle, jeszcze się rozejrzę w takim razie i chyba im nie odpuszczę jak w Łodzi nie będzie to niech sprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 29.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Boje się że może jej już nie mają w ofercie...wiesz, co jakiś czas zmieniają asortyment Ale myślę że warto poszukać, bo fajnie się prezentuje i tworzy klimacik . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts