maren100 26.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ewa to kolejne pytanko jesli pozwolisz czy jedna ekipa robila u Was ocieplenie poddasza i kladzie plyty k-g mozesz podzielic sie namiarami na nich i cena za jaka u Was robia ja wlasnie jestem na etapie poszukiwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 i ja! i ja pytam! czy parapety montowali Ci panowie od elewacji czy ktoś inny? jesli od elewacji to czy dopłacałaś osobno za ich montaż i jesli tak to ile zastanawiam się jak będzie u mnie bo dogadywaliśmy się że parapety w cenie elewacji przy czym jak doszło do ich montazu panowie "zapomnieli" ze będą klinkierowe (mysleli ze blacha) a ja nigdy przenigdy nie mówiłam o innych niz klinkier... więc zastanawiam się czy mi dośpiewają cenę i ile liczyć. Drugie pytanie- jaka jest aktualnie cena za murowanie z cegły, takiej jak Twoj kominek? Swoją drogą Twoj kominek bardzo mi się podoba, na zdjęciu wyszedł bardzo kształtny że tak się wyrażę i ogólnie fajnie połączone materiały. Lubę takie. moja walka z ekipą ociepleniową wciąż trwa, średnio co 2-3 dni się ścieramy, mam już dosyć do tego pogoda nie sprzyja... chciałabym żeby już skonczyli i się zmyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 20.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 witam serdecznie, jestem nowa trafiłam do Twojego dziennika szukając kolorystyki zewnętrznej - spodobał mi się Twój słoneczny domek Mam dachówkę roben kasztan i muszę skompletować kolory: -okien, bramy garażowej i drzwi wejściowych -rynny (już wybrałam kolor miedziany) -podbitka (to chyba najtrudniejsze) Możesz mi zdradzić Twoje kolory, okna doczytałam orzech, a reszta???? Please wspomóż mnie wiedzą na ten temat. pozdrawiam i gratuluję słonecznego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 12.12.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć Maren100 , niestety ocieplenie poddasza robili znajomi którzy normalnie takich prac już nie robią , zajmują się tylko budowaniem, murarką.Natomiast fachowcy od karton-gipsów ustalili koszt za całą konkretną robotę. Natomiast raczej ich nie polecam. W ostatecznym rozrachunku wyszło tak sobie, bo za każdą bzdurę doliczali kasę, a i tak musieli przyjść poprawiać. Polecam Ci mojego kolegę, który miał u nas to robić ale ze względów zdrowotnych nie mógł. Z nim trzeba się umówić, przyjedzie, ustali co jest do zrobienia i wyceni. Nie wiem tylko czy już pracuje. Ale możesz spróbować. kontakt wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 12.12.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witaj Mocca! przepraszam że dopiero dzisiaj odpowiadam, w ogóle nie mam na nic czasu, dzisiaj załapałam trochę oddechu to siedzę i nadrabiam zaległości. Jeśli chodzi o kominek to miło mi że Ci się podoba. To są płytki z cegiełki a nie murowana cegła. Nie wiem ile konkretnie kładzenie tej płytki cegiełkowej wychodzi bo płaciłam za całość Tak samo parapety zewn. były w cenie za elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 12.12.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć STEFANY Witaj na forum, kolor elewacji opisałam w dzienniku, z resztą widać na zdjęciach. Reszta tak jak okna w orzechu. Dachówka też roben kasztan. taras będzie drewniany też w kolorze orzech, rynny brąz podbitka jeszcze do końca nie ustalona bo dopiero na wiosnę się zabieramy za nią. opaska na fundamencie to melanż czarnego z czerwonym. Powodzenia z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianw3 06.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://zapodaj.net/1d6c42927ada.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 19.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 WitamŚliczny domek i gustownie urządzony.Bardzo podoba mi się ten gres polerowany. Napisz jak jest z utrzymaniem czystości, czy wszystko na nim widać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 07.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 LUTCA ja mam pytanie dotyczące tej półki pod umywalkami w górnej łazience. Ona jest drewniana i wisząca? Gdzie ja kupiłaś? Możesz zrobić jej zdjęcie w innym ujęciu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 13.03.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dziękuję pięknie Zuzka. Podoba Ci się gres? Mnie się bardzo podoba, nawet jak jest brudno to tego nie widać, sprząta się rewelacyjnie. Sam kolor tego gresu wprowadza wrażenie czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon1234 11.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam. Ja chciałbym zapytać o wymiary drzwi tarasowych.Będę miał podobną elewację od ogrodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts