bilczur 14.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Czy można jednoznacznie stwierdzić jaki kominek lepszy ? Stalowy czy żeliwny co za a co przeciw. Szukam kominka i bardzo mnie to interesuje czy wydać 5 tys na stalowy czy 3tys na żeliwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 14.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Czy można jednoznacznie stwierdzić jaki kominek lepszy ? Stalowy czy żeliwny co za a co przeciw. Szukam kominka i bardzo mnie to interesuje czy wydać 5 tys na stalowy czy 3tys na żeliwny Zdecydowanie stalowy, przewidując wasze warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 15.02.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 żeliwny monolit- nic lepszego nie znajdzieszżeliwny skręcany- bardzo dobryStal - na elementy, które mają duże wahania temperatury - to według mnie pomyłka - z czasem może powichrować płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniu ryniu 15.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 zeliwo - niezbyt ladne wklady , lubia pekac (wiem o kilku przypadkach)stal - ladne wklady (co po nie ktore) , moze sie zwichrowac , choc ja sie z takim przypadkiem nie spotkalem , ale moze pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmierdzące_stopy 08.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam:) odgrzewam kotleta ale znalazłam dzisiaj taki artykuł w necie: http://www.komex.info.pl/pl/aktualnosci/wklady-zeliwne-i-stalowe-jaki-wybrac to jak to jest tak na prawdę??? Bo nie wiem co wybrać... Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 08.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Od trzech miesięcy szukałem wkładu... wybrałem stal z bardzo przystępnej półki cenowej (BASIA z Kratki.pl). Za dwa dni zaczynam palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts