ANRAMI 14.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 witam mam juz kupioną umywalkę i pojawił sie problem ponieważ zamarzyła mi sie inna bateria !!! nie było by problemu gdyby nie fakt,ze bateria składa sie z trzech elementów a umywalka ma tylko jeden otwór i tu pojawia sie moje pytanie '' ''-? czy da sie zrobic dodatkowy otwór w umywalce a tak dokładniej dwa otwory????????? pliss powiedzcie ze tak no i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A jaka to umywalka? Materiał? To może wiele znaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 15.02.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 UMYWALKA JEST CERMICZNA NA NODZE NIE PODAM FIRMY BO JEST TO ANGIELSKA CERAMIKA I NIE WIM JAKA TO FIRMA (KARTONU NIE MA) MA CENTRALNIE JEDEN OTWóR CHODZI MI O ZROBIENIE SYMETRYCZNYCH DWóCH OTWORóW PO OBU STRONACH Z GóRY DZIEKI A MOżE KAMIENIARZ MA TAKI SPRZET BOJE SIE PO PIERWSZE ZE JAK SPROBUJE SAMA TOO PęKNIE PO DRUGIEZE JAK JUZ WYJDZIE TO POLITURA POPęKA -ZROBI SIE PAJECZYNKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 15.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 a może laser ?? taki jak do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 15.02.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 TO MOżE BY WYSZłO A GDZIE MAM ZATARGAC TA UMYWALKE SA JAKIES PUNKTY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 15.02.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ja jestem z Kielc więc wiem gdzie, a Ty poszukaj sobie w swoim mieście wbij swoje miasto i laserowe cięcie na pewno coś wyskoczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 17.02.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja jestem z Kielc więc wiem gdzie, a Ty poszukaj sobie w swoim mieście wbij swoje miasto i laserowe cięcie na pewno coś wyskoczy.. dzieki za podpowiedz, wczoraj zasiegnełam jezyka i moze sie uda dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts