marcin714 15.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziś wpadł do mnie kominiarz. Już rachunek miał przygotowany wcześniej, przy furtce mi go wręczył i czekajac na pieniadze juz wsiadał na rower. Nie bardzo rozumiałem oco chodzi więc pytam co to- a on ,że za czyszczenie kominów. No to gdzie pan jedzie tym rowerem - na dach pytam. A on - a co czyścimy????? I taki wk....iony polazł na dach. Smyrnoł jeden komin tam i spowrotem i złazi. Ja do niego - a reszta to co? , a on: to tamte też?????? - i jeszcze bardziej wk..... smyrnął resztę kominów i nawet dowidzenia nie powiedział. Zdaje się ,że chyba gość pierwszy ras czyścił kominy przy okazji rozwożenia tych rachuneczków - oczywiście płatne do rąk własnych i reszty nie wydajemy bo nie mamy drobnych. Widział ktoś jeszcze takiego mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 15.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Zdaje się że to był Mistrz Oszustwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 15.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A jest gdzieś napisane, ile razy ma taki boski mistrz smyrnąć komin od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 15.02.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A kto ich tam wie. Mistrz kominiarski to prawie jak mistrz iluzjonista. Rowerem na dach chciał wjeżdzać A najciekawsze jest to ,że tak sterroryzował wioske ,że tu każdy ci powie, że kominiarzowi nie możesz odmówić bo to twój jakis obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.02.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Kalendarza nie dał? U mnie był wczoraj, na dach nie właził, tylko sprawdził zapalniczką gazową kratki wentylacyjne, i ciąg z gazowego podgrzewacza. Ale też się szykował na rower po wręczeniu rachunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 marcin, ty niemowlę udajesz? wieki cale kominiarze latają po wsiach szczególnie w okresie przed świętami, kiedy baby w piecach palą i na pięć minut nie mogą odpuścić swoich wypieków. I wtedy oferuja czyszczenie. ten twój to jednak mało inteligentny. dobrześ go potraktował. Jak nie mysli to niech zap..ala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniu ryniu 15.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Z tym kalendarzem to strzal w 10 , u mnie bylo dwoch jeden naj...any w sztok , drugi go trzymal , zadzwonili i pytaja czyscimy kominy?Mowie ze nie dziekuje , a oni , a to czemu , moze przynajmniej kalendardz za piataka.Kalendarz wziolem a jak bede pokazywal , jest na nim laska taka w mini z lat 80 , podejrzewam ze ma na imie grazyna (bez urazy) , a kolo niej kominiarz , ja obejmuje.Mowie wam cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts