agusia_x 15.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam.Mam zamiar wstawić zamiast kabiny prysznicowej drzwi harmonijkowe z PCV, ze względu na to, że do wnęki jaką mam na prysznic nie pasuje żadna kabina, same drzwi przysznicowe też się nie sprawdzą, bo będzie za mało miejsca do wejścia. I tu mam pytanie, czy takie drzwi harmonijkowe zdadzą egzamin?? Jak sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pewnie zdadzą. Pomyśl tylko jak będziesz je czysciła. Jeżeli nie będą miały prowadnic góra - dół, to będzie z tym problem.To PCV będzie przeźroczyste, bo inaczej może być ciemno pod prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Może zasłonka prysznicowa zda sie bardziej. Są różne wzory i kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts