ewap1976 15.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jestem na etapie poszukiwania projektu. interesuja mnie dwa projekty z muratora "Letni wieczór - wariant I" oraz "Blisko marzeń". Szukam kogos z okolic Wrocławia bym mogła zobaczyć dom jeden i drugi jak wygłąda w rzeczywistości . Z góry dziekuję i proszę o odpowiedź na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jestem na etapie poszukiwania projektu. interesuja mnie dwa projekty z muratora "Letni wieczór - wariant I" oraz "Blisko marzeń". Szukam kogos z okolic Wrocławia bym mogła zobaczyć dom jeden i drugi jak wygłąda w rzeczywistości . Z góry dziekuję i proszę o odpowiedź na e-mail [email protected] Po pierwsze - jest odpowiedni dzial na zadawanie takich pytan a nazywa sie: PROJEKTY I ARCHITEKTURA Po drugie - oba projekty to NOWOSCI w kolekcji Muratora - świeżo wypuszczone na rynek wiec watpie bys znalazla wybudowany dom wg tego projektu najprawdopodobniej jesli ktos zakupil projekt to nawet jeszce nie ruszyl z budowa w tym sezonie i jesli znajdziesz kogos zainteresowanego budowa - to bedzie na podobnym etapie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts