magdalenka30 15.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam wszystkich ! postanowiłam wstąpic w Wasze szeregi...licze na miłe przyjęcie i ..wyrozumiałość dla początkujacych.Zapraszam również do obejrzenia kilku moich zdjęć i do komentowania....pozdrawiam z mrożnego południa -------------------- http://www.muratordom.pl/galeria_ogrod_i_otoczenie.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=368 http://www.muratordom.pl/galeria_lazienki.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam serdecznie u mnie też zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 witam ja również śliczne tulipanki masz w łazience zdradź przepis wykonania w centrum też zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam serdecznie! Na północy też zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hejka, witam Świece, muzyczka, nastrojowo w łazience - to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenka30 16.02.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 dziekuje za powiatanko.jesli chodzi o łazienke to zarówno pomysł jak i wykonanie to dzieło mojego męża!na wykonanie tulipanów potrzeba szablony , masa fox dekor system oraz barwnik hm...ale szczegóły zna mój mąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 bardzo serdecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts