Sonika 04.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A biblioteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Payi. Stojący w przystępnej cenie to jest własnie to. Wiszący miał być tylko namiastką własnie ze względu na cenę tych stojacych 3000 to troszkę dużo. Choć bardzo ładny i by mi pasował... No, może mieć mniej zdobień w każdym razie będę odwiedzać wątek albo jakby coś konkretnie to daj na priva. A ten z którego jest roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Myśle że ten jest z lat 1926-1930.Ale mogę sie mylić. Najpiej napisać na [email protected] z pytaniem czy sa jakieś stojące zegary Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.03.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pati, ja mam stary wiszący zegar, tez odziedziczony po babci męża, podobny do tego na twoim zdjęciu. Ale ma bardzo zniszczoną tarczę. Zresztą identyczną jak ta ze zdjęcia. Nie wiesz, gdzie mogłabym znaleźć samą tarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Z tarczę do Gustawa cięzko będzie kupić oryginalna a jak już znajdziesz to będzie droga .Mechanizmy do takich zegarów są bardzo drogie .Poparz na allegro albo u zegarmistrza bo same tracze (nie oryginalne)może kupić za 10zł Co do biblioteczek to zapraszam na do nas . Nie mam ich sfotografowanych posiadam fotografie witrynek .Niektórzy używają witrynek zamiast biblioteczek Chyba ze ty poszukujesz taki biblioteczkę otwartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Umywalka XIX/XX w. http://images30.fotosik.pl/170/c0dd666a5aa7234dmed.jpg Fajna?? Niestety nie moja Cena wywoławcza "jedyne" 2,5 tysia Tarczy do zegara poszukałabym na Kole w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.03.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Tarczy do zegara poszukałabym na Kole w Warszawie Ale to jakieś 150 km ode mnie. Chyba prościej poszperać jednak w zapyziałych zakładzikach zegarmistrzowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Tarczy do zegara poszukałabym na Kole w Warszawie Ale to jakieś 150 km ode mnie. Chyba prościej poszperać jednak w zapyziałych zakładzikach zegarmistrzowskich. 150 to nie odległość Przy okazji w jakiś weekend można podjechać Ludzie codziennie do roboty dojeżdżają Ale tego to ja już nie rozumiem W każdym razie, jak nie znajdziesz po zakładzikach, to na Kole takie rzeczy prawie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.03.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Niby 150 km to nie duzo. Ale zeby po samą tarczę do zegara jechać, to mi się trochę nie chce. A jak akurat tego dnia nie będzie pana z tarczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Specjalnie jechać to przegięcie, ale przy okazji można zajrzeć. A jak nie będzie tego pana, to będzie pięciu innych I co insze pikne wypatrzeć Ja tam nie chodzę - bo to można w nałóg wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Umywalka XIX/XX w. http://images30.fotosik.pl/170/c0dd666a5aa7234dmed.jpg Fajna?? Ale czad!No No No Ja bym takiej nie zamontowała ale juz to wiedzę jak niektórzy dali by sie pociać za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Sama bym się dała pociąć, jakby było czym Nawet jako półka na drobiazki, bo pluć do takiej przy myciu zębów to chyba bym nie dała rady psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 He he he .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts