sylvia1 07.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 danap, magpi no ja właśnie wczoraj odebrałam moloskę... ciekawe jak szybko ją nauczę pewnych rzeczy... po Wielkanocy idziemy na szkolenie dla szczeniaczków w Pęciccach a potem kolejne. Jakiej dokładniej rasy są wasze molosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 07.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Posłuszeństwo 24h/dobę? To chyba niewykonalne. Jak to mówią zwierzę też człowiek Ha ha ha, chyba nawet nie chciałabym mieć takiego "robota" Bo nie wiem czy byłby szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 07.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 danap, magpi no ja właśnie wczoraj odebrałam moloskę... Jakiej dokładniej rasy są wasze molosy? Zdjęcia, zdjęcia dawaj zdjęcia!!! mam dogue de bordeaux foty w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 proszę bardzo: oto Lisa: http://img135.imageshack.us/img135/2884/tna9038gr5.jpg http://img84.imageshack.us/img84/6799/tna9056tj3.jpg http://img524.imageshack.us/img524/4186/tna9003gs7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.03.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cudna jest Twoja Lisa! Co to za rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cudna jest Twoja Lisa! Co to za rasa? mastif tybetański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A możecie podpowiedzieć gdzie w Kujawsko-pomorskim odbywa się szkolenie dla psów? Czy jest taka szkoła w Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT 10.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 W Bydgoszczy jedyne szkolenia oferuje właściwie Związek Kynologiczny. Pewnie właśnie zaczęli kolejny kurs bo zazwyczaj zaczynają szkolenia w marcu a następne we wrześniu. Szkolą tam raczej metodami ,,tradycyjnymi" czyli używają zarówno nagród jak i korekty oraz awersji. Jednak jeśli ktoś nie lubi szarpać psa to nikogo nie zmuszają - moja była szkolona praktycznie na samych nagródkach i nikt się nas nie czepiał . My chodziłyśmy do grupy prowadzonej przez Pana Krzysztofa Ciąćkę. Jeśli ktoś słyszał o szkoleniu klikerowym w Kujawsko- Pomorskim to też chętnie skorzystałabym z takiego namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A możecie podpowiedzieć gdzie w Kujawsko-pomorskim odbywa się szkolenie dla psów? Czy jest taka szkoła w Bydgoszczy? na kliker.dogs.pl nie znalazłam w tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Szkoda, taka szkółka przydaąłby się dla naszej labradorki. Amoże dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 11.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sylvia1, lisa przecudna fajnie ze jesteście razem od malutkości, przy odrobinie chęci można ze szczeniaka wychować wspaniałego towarzysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 11.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Szkoda, taka szkółka przydaąłby się dla naszej labradorki. Amoże dla mnie uwazam że na szkolenie idzie po pierwsze właściciel i dopiero po drugie pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.03.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 sylvia1, lisa przecudna fajnie ze jesteście razem od malutkości, przy odrobinie chęci można ze szczeniaka wychować wspaniałego towarzysza dzięki mam taką nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.04.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 jestem po 3 zajęciach w szkole: 2 teoretycznych (fajnie było tłumaczyli co, jak, dlaczego) i 1 praktycznych z psem. Szkoła klikerowa jest suuuper, najtrudniej mi skupić było na sobie psa łatwo było osobom których psy nie sa anorektykami dla mojej psy smakołyki są mniej ważne niz środowisko Najfajniejsze jest to że pies pomimo obecności innych zwierzaków jest wpatrzony w ciebie (tak ze 5 razy mi sie udało) i prosi o to aby mógł cos zrobić. Z pełnym przekonaniem mogę polecić szkołę: WESOŁA ŁAPKA Szkoła to nic po ostatniej wystawie zakręciłam się i mimo że nie chciałam wystawiać to wczoraj zgłosiłam psę. Kraków będzie nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 danap A kiedy w Krakowie ? My sie nad Bytomiem zastanawiamy Nasze szkolenie sie nie zaczelo , dzis bede dzwonila i zaytam kiedy , bo powinno byc w sobote, a z drugiej strony jak sie zacznie teraz to strace wystawe w Nowym Dworze , bo dobermany o godz. 11 sie pokazuja. Ciesze sie , ze Wam sie podoba ps . Juz wiem , zaczynamy w Niedziele. Prosze o kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 rrmi kciuki są... a my nasze szkolenie zaczęliśmy no i na razie różnie raz lepiej raz gorzej. Ale mała jest najmłodsza z grupy (choć nie najmniejsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A możecie podpowiedzieć gdzie w Kujawsko-pomorskim odbywa się szkolenie dla psów? Czy jest taka szkoła w Bydgoszczy? JUż JEST ponoć psie przedszkole w Białych Błotach koło Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.04.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Miałem dowalić - ale nie bardzo mam odwagę.Mój starszy miał boksera championa użytkowego.Mistrz śląska.Tropił i skakał.Wyrwał sobie nogi, zagipsowany gryzł te gipsy na leżąco.......Jak będziecie chcieli to Wam opiszę.Odradzam - jakby co.Mój sznaucer bez szkolenia - słuchał, wierny był, chadzał bez smyczy i pamietaja go dzisiaj wszyscy ciepło-choć pogib lata temu ponad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 22.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Wyrwał sobie nogi, zagipsowany gryzł te gipsy na leżąco....... Odradzam - jakby co. Trochę nie rozumiem... Odradzasz nam, żebyśmy nie gryźli sobie gipsu na leżąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Leo Mysle , ze mamy nie tropic i nie skakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts