Iwona G 10.10.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 malchu zmienialam okna w salonie nie będzie okna bocznego natomiast tarasowe duże 270x235 z innych zmian to nie będzie ścianki działowej w pokoju przy klatce schodowj tam będzie jadalnie a zniej schody na gorę oczywiście w tym samym miejscu co w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 12.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Na razie musimy czekać, bo państwo, którzy mieli nam sprzedać działkę, zaczęli się zastanawiać, czy rzeczywiście chcą ją sprzedać.Jesteśmy przez to bardzo nerwowi, bo działka naprawdę nam sie spodobała. RadoS: Działka jest w Umultowie.Tak sobie marzyliśmy, że w tym roku jeszcze kupimy działkę i załatwimy formalności, których jest przecież sporo( brak planu zagospodarowania przestrzennego), wiosną chcieliśmy ruszyć pełną parą, a tu masz....Nowa Wieś jest całkiem blisko...Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 22.10.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Hej!Ratujmy "Niedużego" przed spadkiem!!!Ta cisza mnie niepokoi!Przecież to taki udany projekt!Już nie mogę się doczekać , kiedy zaczniemy budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 22.10.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ratujmy "Niedużego" przed spadkiem!!! Nasz Nieduży czeka teraz na pokrycie dachu. Stan surowy jest gotowy i obejmuje już schody betonowe, ścianki działowe na poddaszu murowane, kominy z klinkieru, podest i słupy klinkierowe w ganku przed wejściem, garaż 2-stanowiskowy oraz więżbę dachową. Pamiętam jak jeszcze niedawno zastanawiałem się i dopytywałem ile to może kosztować... Teraz, jeszcze na gorąco, sam mogę podać, że koszt materiałów na stan surowy wyniósł 60 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 28.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witajcie, Właśnie zauważyłem, że Nieduży jest na liście TOP 10 projektów Muratora !!! Tylko gdzie Ci inwestorzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oka 01.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Oj, dawno mnie tu nie było. Cóż, praca, praca i jeszcze raz praca. Ale do rzeczy. Nasz "Nieduży" już ocieplony na zimę. Okna i brama garażowa wstawiona. Jeszcze bez drzwi frontowych, ale niedługo i one się pojawią. Poddasze obite płytami. Instalacje elektryczne, c.o. i woda - rozprowadzone. W przyszłym tygodniu zaczynamy tynkować dół. Aha, po podniesieniu ścianki kolankowej nasz "Nieduży" stał się naprawdę spory. Pokoje na poddaszu przestronne. Łazienka, jak salon kąpielowy. Może wkrótce wstawię jakieś zdjęcia.Pozdrawiam. Oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 02.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Bardzo chętnie obejrzałabym te zdjęcia, myślę, że nie tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 02.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A do nas w poniedziałek wchodzi dekarz, wreszcie, bo już to oczekiwanie nam się dłuży... Czy robicie sufit podwieszany na poddaszu, czy zostawiacie skosy aż do samej góry tak jak idzie więźba? Może wkrótce wstawię jakieś zdjęcia. Oka K O N I E C Z N I E ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadoS 02.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 hejka! z przykroscia zawiadamiamy, ze nie udalo nam sie zalatwic pozwolenia na budowe w tym roku!! niesamowite.... zaczeliśmy zbierac wszystkie papiery w styczniu br. a mamy listopad:( no tak to juz jest....... zaczniemy pewnie na wiosne.........wiec to tego czasu pewnie rzadko bedziemy sie odzywac.....ale trzymamy za wszystkich kciuki i powodzenia!!!!!!Nasz Nieduzy jeszcze sobie poczeka... pozdrawiamy gosia & radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oka 02.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rocky, my zrobiliśmy podwieszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 11.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 z przykroscia zawiadamiamy, ze nie udalo nam sie zalatwic pozwolenia na budowe w tym roku!! niesamowite.... zaczeliśmy zbierac wszystkie papiery w styczniu br. a mamy listopad:( no tak to juz jest....... zaczniemy pewnie na wiosne......... Trzymajcie się, szybko zleci . My umawialismy się z ekipą na początku stycznia, a na rozpoczęcie robót czekaliśmy do sierpnia . Teraz mamy już ofoliowany i ołacony dach i pierwsze dachówki na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 13.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam! Czy ktoś z Poznania lub okolic buduje/zbudował "niedużego"??? Chętnie bym go obejrzała w realu przed zakupem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 14.11.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam! Czy ktoś z Poznania lub okolic buduje/zbudował "niedużego"??? Chętnie bym go obejrzała w realu przed zakupem projektu Nieduży stoi podobno w Mosinie, niestety w wersji bez tarasu. Tu może znajdziesz więcej namiarów: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=341884&highlight=mosinie#341884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 25.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam,Nasz Nieduży już pod dachem! IwonaG zamknęłaś już kuchnię, masz może zdjęcia ? Czy zlewozmywak w kuchni pozostawiacie pod oknem? Czy wtedy okno da się wogóle otworzyć, czy też moze zamówić tylko okno uchylne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 03.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ratujmy Niedużego przed spatkiem! I może ktoś wklei zdjęcia swojego domku??? Żałuję , że nie można już obejrzeć zdjęć , które zamieszczono jakiś czas temu, gdy wątek D 33 się rozkręcał. A może można, tylko ja nie wiem jak to zrobić? Próbowałam, ale dostawałam komunikat, że dana strna już nie istnieje, więc można oglądać tylko zdjęcia domku Ani i Bartka z Konikowa, a chętnie zobaczyłabym też fotki z innych realizacji Niedużego. Pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 03.12.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 I może ktoś wklei zdjęcia swojego domku??? Żałuję , że nie można już obejrzeć zdjęć , które zamieszczono jakiś czas temu, gdy wątek D 33 się rozkręcał. Rzeczywiście tamtych zdjęć już nie ma. Ja obiecuję wkrótce coś wkleić . malchu a Wy na jakim jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchu 03.12.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Niestety, Rocky, nie na takim jak Ty Kupiliśmy niedawno działkę i teraz czekamy na warunki zabudowy, mam nadzieję, że wiosną ruszymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 06.12.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Oto obiecane zdjęcia, dachówka i rynny są już na swoim miejscu http://www.d33.republika.pl/tapety/dachfrontt.jpg http://www.d33.republika.pl/tapety/dachtyll.jpg Podam od razu ile kosztuje dach Niedużego z garażem, bo pamiętam jak jeszcze niedawno sam byłem ciekawy co ile może kosztować. Dachówka (promocyjna RuppCeramica) ze wszystkimi dodatkami =>> 14178,86,- System rynnowy Braasa =>> 3878,00,- Robocizna =>> 7851,50,- RAZEM =>> 25908,36 + VAT 7% = 27721,95,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 15.12.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Do góry ! Może kogoś jeszcze zainteresuje ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadoS 24.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!!!!!!!! :) HURRRRAAA.RUSZAMY W PRZYSZLYM ROKU!!!! MAM NADZIEJE ZE NA WIOSNE DAMY RADE!!!! TERAZ NIC TYLKO CZASU BRAKUJE!!! (BO BEDZIEMY DOMEK BUDOWAC SAMI TZN MAZ I TESC NO I MOZE TRZECI Z RODU...2 LETNI SZYMEK:)) PS. ZYCZYMY WAM WESOŁYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! GOSIA,RADEK I SZYMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts