Robroy 13.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dorobiłem u siebie lukarny i podniosłem ściankę kolankową dodatkowo zwiększyłem rozmiary krokwi dołożyłem jętki i wyrzuciłem tą pseudo ściankę podpierającą krokwie no i metraż zwiększył się do ok 160 m2http://www.majdy.qi.pl/dom/DSC03664.JPGhttp://www.majdy.qi.pl/dom/DSC03594.JPGhttp://www.majdy.qi.pl/dom/dsc03564.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 15.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Domyślam się że chodziło ci o kanalize do umywaki rozwiązanie zależy od wysokości posadzki jeśli powyżej 12 cm to można pójść w posadzce jesli nie to pozostaje pion kołó komina w sypialni Właśnie o tę rurę mi chodziło. W podłodze nie było szans. My daliśmy w końcu fi 50 i zagłębiliśmy ją częściowo w ścianę. Tzn. pozostał tylko występ nad drzwiami. No i drzwi 80 wchodzą bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robroy 29.09.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Oj mało nas chyba nikt już n ie buduje NIEDUŻEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 29.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Budować to może i buduje, ale się nie odzywa (bo buduje ) U nas jeszcze brak ogrzewania (czekamy na kominek). Co do grzejników, to zgadzam się z Tobą Robroy, że tylko akumulacyjne i druga taryfa, tej jednak jeszcze nie mamy, więc w domku zimno . No i przeprowadzka znowu się przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkon 19.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jestesmy na etapie rozprowadzania instalacji, i jestem ciekaw w którym miejscu salonu macie telewizor . Chcielibyśmy wstawić jakieś fotki lecz nie wiemy jak - pomóżcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkon 19.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 http://picasaweb.google.pl/bocmir/BudowaD33?authkey=g9N1Ynq805E# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robroy 09.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 U mnie telewizor jest na ścianie kotłowni bo przeniosłem kuchnię do 'gabinetu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkon 09.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ten pomysł z przeniesieniem kuchni do gabinetu to fajny pomysł. Ja z żoną też rozważaliśmy ten wariant, lecz suma sumarum pozostało jak w projekcie.Telewizor umieścimy na ścianie przylegającej do kuchni, podobnie jak u ciebie. Do wiosny robię przerwę, na razie jest tak jak na załączonych fotkach-oglądałeś?. A u ciebie jak tam prace,na jakim etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robroy 10.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja właśnie powoli się wprowadzam Mam nadzieję że do świąt się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robroy 25.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pierwszy miesiąc mieszkania już za mną. Cisza ,spokój, sama przyjemność mieszkania, syn który ma teraz własny pokój uspokoił się i wyciszył (wcześniej nieźle dawał się we znaki zwłaszcza nauczycilom ) Włąśnie o czymś takim marzyliśmy Warto też było nie oszczędzać na dobrym i fachowym ociepleniu domu. Spalam 50 kg węgla na 5 dni Dom o powierzchni 160m2 To dobry wynik a w domu mam temperaturę 23-24 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkon 23.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To już nikt nie buduje D-33 ? . Ja jestem na etapie ocieplenia elewacji i ciężko mi jest zdecydować jaki kolor wybrać. Może ktoś podsunie mi pomysł, z góry dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkon 06.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Forum zamarło na całego .My od Września mieszkamy w domku .Jest super. Jak będą zdjęcia to pokażemy. Pozdrawiamy świątecznie wszystkich forumowiczów D-33. !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts