slaweksie 16.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam, proszę o wszelkie rady i sugestie. Mam sąsiada który napie...la na perkusji. Gra i gra, kończy koło 22.Siedządz u mnie w salonie słyszę jak gra, nie wiem co to będzie w lato, kiedy okna będą otwarte. Prosze o opinie jak to można załatwic z takim ktosiem, i regulaminowo i nie regulaminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 16.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 na początku rozmowa, to najmniej kosztuje i boli................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 16.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam, proszę o wszelkie rady i sugestie. Mam sąsiada który napie...la na perkusji. Gra i gra, kończy koło 22. Siedządz u mnie w salonie słyszę jak gra, nie wiem co to będzie w lato, kiedy okna będą otwarte. Prosze o opinie jak to można załatwic z takim ktosiem, i regulaminowo i nie regulaminowo. Wystaw kolumny na taras i napie...laj tyloma watami ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 16.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Regulaminowo to zaproscić go na grila i postękać troszę że lubisz sobie południaka walnąć i to ci przeszkadza Nie regulaminowo to zaprosić na grila dwuch Gości łysych z krótką szyją i niech oni głośno pomarudzą że sąsiad się nie wkupił z flaszeczką to jeszcze ich wk.....wia tym dudnieniem. ten większy niech grzecznie poprosi sąsiada coby se komórke w której gra wytłaczankami wyłożył powinno postkutkowąć jak sąsiad nie skin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 16.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Zaproponuj mu wyciszenie mieszkania metodą przedścianki (ściana - wełna mineralna (5-10cm) - płyta K-G na ruszcie (2 płyty żeby lepiej tłumiło)) Uprzedzając pytanie to po Twojej stronie wyciszenie takie nic nie da - musi być po stronie źródła hałasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Przywieź mu z pobliskiej hodowli drobiu parę paczek wytłaczanek i niech sobie pokój tym "wytapetuje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 16.02.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ...jak stanie się sławny jak Cozy Powell to będziesz chodził na koncerty z jego udziałem i ciężką kasę płacił za bilety... to może przymknij oko? Będziesz mieć wejściowkę za darmola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 16.02.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Sprawa jest do załatwienia w ciągu kilku sekund, nie odpowiem jednoznacznie w jaki sposób, bo to nieetyczne, aczkolwiek skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 17.02.2008 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sprawa jest do załatwienia w ciągu kilku sekund, nie odpowiem jednoznacznie w jaki sposób, bo to nieetyczne, aczkolwiek skuteczne chcesz mu spalić dom ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 17.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sprawa jest do załatwienia w ciągu kilku sekund, nie odpowiem jednoznacznie w jaki sposób, bo to nieetyczne, aczkolwiek skuteczne chcesz mu spalić dom ?? Sąsiad jest nad tobą czy pod toba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 17.02.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 mieszka koło mnie, nasze\działki sie stykają "plecami" na odcinku 10 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 17.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Pozostaje jeszcze poczekac az żona tego sąsiada tez bedzie miała dosyć perkusji. jeżeli sąsiad nieżonaty to wyswatać gościa hmm ale w sumie jak owa żonka bedzie lubiła na gitarze powykrecac - to moze sie pogorszyc - istnieje pewne ryzyko tej metody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts