marekcmarecki 16.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 http://jozeks73.wrzuta.pl/film/ciBw3tiVj9/raggio_di_luna_-_comanchero_live_peter_s_pop_show_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No, jak to nie pamięta ? - pamięta, pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ach, te gesty "kozakiewicza" prawą ręką - pulchna pantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 05.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Łezka zakręciła mi się w oku Cudowne lata osiemdziesiąte, moja młodość Dziękuję Pozdrwiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 09.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Łezka zakręciła mi się w oku Cudowne lata osiemdziesiąte, moja młodość Dziękuję Pozdrwiam. Dorota. Lata 80-te to już niestety nie była moja młodość Dla mnie cudowne były lata 70-te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A Drupiego jeszcze pamiętacie Ale się tego słuchało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laguna 09.05.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Oj takkkkkkkkkk... Do dzisiaj pamiętam Kasprzaki, Wilga też była z możliwością nagrywania i z radia późnym wieczorem można było coś nagrać na kasetę Lata 80-te słucham po dzisiejszy dzień, zwłaszcza gdy jadę autem. comanchero comanchero comanchero comanchero o o o o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 U nas na strychu stoi jeszcze stary magnetofon szpulowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laguna 09.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A u mnie stoi sprawny adapter- Bambino, fakt głośno chodzi silniczek, ale działa... Słuchałam na nim płyt Czerwonych Gitar -mojej mamy i wiele innych kolorowych jak pocztówki... niestety płyty zaginęły... Ale adapter posiadam. Ja na nim słuchałam Republikę i Ewę Bem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.05.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ale piękne czasy były, oczywiście lata 70 muszę powiedzieć że też mam jeszcze szpulowe cudo z czasów komunizmu gramofon i jakieś 2.5 mb czarnych płyt ponoć płyty winylowe podaje się w metrach bieżących Ludzie a kto słuchał w latach 70 takiej kapeli ??????? http://www.youtube.com/watch?v=4es5XwHzL40 zapewne nie wielu zna te zespół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja słuchałam, ale w latach 80-siątych. Wakacje jeszcze w Jugosławii, orientalne wtedy dla mnie klimaty, morze, namiot, autostop i Bjelo Dugmo oraz na jednych wakacjach zespół Merlyn. Do dziś mi nogi miękną jak tego słucham, mam te nagrania na taśmach magnetofonowych, chętnie bym kupiła na CD , ale nie wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dżordż5 napisała chętnie bym kupiła na CD , ale nie wiem gdzie. wiem wiem że tak nie można ale co tam no więc klikasz sobie np. taki link http://mp3.teledyski.info/index.html?text=bijelo+dugme&strona=1&file=global&name=eplik&dalej=Szukaj wpisujesz " bijelo dugme" klikasz szukaj i mamy troszkę ich muzyki najeżdżasz kursorem myszki na wybrany utwór klikasz prawym przyciskiem wybierasz opcję "zapisz element docelowy jako...." i już masz na swoim kompie a dalej to zapewne już wiesz jak zrobić sobie płytę CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 O.K Aktualnie mam odlot muzyczny, słucham, wspominam, ciary mnie przechodzą, smutno mi, że człowiek już taki stary, żal za tym, co było, a nie wróci. Jedno życie to trochę mało, tym bardziej, że nie zawsze wszystko ułożyło się tak jakbyśmy chcieli. Kilku znajomych miałam w Jugosławii, w Sarajewie, ale potem była wojna. Czy przeżyli? Nie wiem i już nigdy się nie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ale się tego nasłuchałem. Kilka razy w tygodniu na dyskotece w klubie. Nie tylko dla przyjemności,również z obowiązku. I sterty płyt,kaset ,taśm w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ale piękne czasy były, oczywiście lata 70 muszę powiedzieć że też mam jeszcze szpulowe cudo z czasów komunizmu gramofon i jakieś 2.5 mb czarnych płyt ponoć płyty winylowe podaje się w metrach bieżących Ludzie a kto słuchał w latach 70 takiej kapeli ??????? http://www.youtube.com/watch?v=4es5XwHzL40 zapewne nie wielu zna te zespół Mam więcej winylek... A na wsi po sąsiedzku mam 2 wdowy! Jak wieczorem puszczę stara płytę na ogrodzie... to obydwie przylatują i... tańczymy wokół ogniska, niczym starożytni Indianie... Cud-miód! A maj wciąż bywa... co roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ale piękne czasy były, oczywiście lata 70 muszę powiedzieć że też mam jeszcze szpulowe cudo z czasów komunizmu gramofon i jakieś 2.5 mb czarnych płyt ponoć płyty winylowe podaje się w metrach bieżących Ludzie a kto słuchał w latach 70 takiej kapeli ??????? http://www.youtube.com/watch?v=4es5XwHzL40 zapewne nie wielu zna te zespół Mam więcej winylek... A na wsi po sąsiedzku mam 2 wdowy! Jak wieczorem puszczę stara płytę na ogrodzie... to obydwie przylatują i... tańczymy wokół ogniska, niczym starożytni Indianie... Cud-miód! A maj wciąż bywa... co roku! Albo zbójnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A Drupiego jeszcze pamiętacie Ale się tego słuchało Cieszynianka byłam ostatnio na koncercie Drupiego. Fajnie sie trzyma. Ludzie śpiewali razem z nim. Bardzo sie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A Drupiego jeszcze pamiętacie Ale się tego słuchało Cieszynianka byłam ostatnio na koncercie Drupiego. Fajnie sie trzyma. Ludzie śpiewali razem z nim. Bardzo sie cieszył. Ale Ci się trafiło, szczęsciara z Ciebie Zazdraszczam szczerze Gdzie to miało miejsce (takie wydarzenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9AXNBR2smPY&feature=related A to? Pamiętacie? Ale fajny wątek, gratuluje pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A Drupiego jeszcze pamiętacie Ale się tego słuchało Cieszynianka byłam ostatnio na koncercie Drupiego. Fajnie sie trzyma. Ludzie śpiewali razem z nim. Bardzo sie cieszył. Ale Ci się trafiło, szczęsciara z Ciebie Zazdraszczam szczerze Gdzie to miało miejsce (takie wydarzenie ) W Kielcowie Mam wrażenie, że robiłam jakies zdjęcia. jak zlokalizuję, zamieszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts