bobiczek 13.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 oj Laguna!!!!!!!!!!! a skąd niby linę wtedy mieliśmy wziąść. "Przeciągana" to były 2 pola dla zawodników, i pole martwe i przeciagało sie za ręce 2 drużyny, kto kogo wciągnął w swoje pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A pamietacie jak się tańczyło w parach? Teraz się już tak nie tańczy Jak to się nazywało? Disco Samba? Przypomniałam sobie jeszcze modne szaliki z czapkami- rózowe... takie czapki - smerfetki z dwoma paskami, z małym pomponikiem białym... A czapki i szaliki z kangurkiem i takim małym chwościkiem na sznureczku? To był szał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 13.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A kto pod blokiem malował piaskiem linie i grał w "przeciąganę" no? znacie? My graliśmy... (...) A myśmy grali kapslami w "wyścik pokojó" Poza tym skwierczyliśmy, tzn pluliśmy ze słupa do rozgrzanej parafiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Poza tym skwierczyliśmy, tzn pluliśmy ze słupa do rozgrzanej parafiny KiZ - czy mógłbyś coś więcej na ten temat napisać? brzmi intrygująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 13.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Poza tym skwierczyliśmy, tzn pluliśmy ze słupa do rozgrzanej parafiny KiZ - czy mógłbyś coś więcej na ten temat napisać? brzmi intrygująco Potrzebujesz twardy drut, zakrętkę z wódki Bałtycka lub inną głęboką, wióry parafiny, ognisko, słup i conajmniej jednego szurniętego kumpla. Okręcasz zakrętkę drutem i wyprowadzasz wąsy tworząc niejaki rondelek. Wiory wkładasz do zakretki i trzymając nad ogniskiem stopniowo dodajesz kolejne, tak aby ciecz wypełniła cała zakrętkę. Potem już tylko czkasz aż parafina zacznie parować i bulgotac. Uwaga - nie za blisko ognia bo zię zapali. Potem jedno z was włazi na słup, najlepiej taki z dziurami, na ok 2-2,5m nad ziemię. Drugie szybko, żeby nie ostygło, ale ostrożnie zeby sie nie poparzyć stawia rondelek pod słupem. Osoba ze słupa nie przełyka juz od ok 2-3 minut i formułując dużą kroplę celuje w rondelek. Jeśli wszystko się sprawnie przeprowadzi to efekt jest podobny do wyplucia porcji płynu przez połykacza ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 szkoda, że jednak te nasze dzieciaki tamtego klimatu nie zaznają mają wszystko dostepne, w zasiegu ręki większość nie potrafi docenić tego, co dostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Se puściłam te "Flames of love" i mi się przypomniało... Pamiętacie szał na plakaty z zespołami? Ściany pokoju się tym tapetowało jak mama pozwoliła... ehhh... Ja miałam pozwolenie na jedną ścianę - za drzwiam, tam, gdzie stała moja wersalka. Potem "niepostrzeżenie" się te plakaty rozejszły po kolejnej ścianie. A jak mi koleżanki zazdrościły!! A ja co sobotę pobudka i sru do kiosku w kolejkę, bo "Dziennk ludowy" tylko w kilku sztukach rzucali... A właśnie tam mieli najwypaśniejsze plakaty - duuuże i wyraźne. No nie mówię o Bravo, bo dla szaraczków było ono niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 muzyka super była wtedy, bardzo lubiłam i lubię do tej pory: Exodus, Krzak, Lombard, Maanam, Perfect, Easy Rider, Bank, Dżem, Turbo,Kasa Chorych, Oddział Zamknięty, Republika, Budka Suflera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam propozycję zainspirowana zdjęciem pewnej ciężarówki z innego wątku Macie może jakieś zdjęcia z tamtych czasów? Ja wprawdzie nie fotografowałam się za często, ale musze się wybrać do rodziców po fotki z tamtych lat. Mogą być z imprez, ślubne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam propozycję zainspirowana zdjęciem pewnej ciężarówki z innego wątku czyżby chodziło o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam propozycję zainspirowana zdjęciem pewnej ciężarówki z innego wątku czyżby chodziło o mnie? No a o kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no to dawać, chętnie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 szkoda, że jednak te nasze dzieciaki tamtego klimatu nie zaznają ( komputery, rowery, skutery, ipod-y, quqdy, srady, heelysy, srysy ... A moja mama, to piłką szmacianą się bawiła i latała z fajerką i pogrzebaczem normalnie po wsi A ja wrotki miałam, a nie jakieś heelysy, czy inne rolki Jakieś Adidasy, Nike czy inne Reeboki - do głowy nie przyszło, a juniorki z białymi noskami i poszet na bojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 muzyka super była wtedy, bardzo lubiłam i lubię do tej pory: Exodus, Krzak, Lombard, Maanam, Perfect, Easy Rider, Bank, Dżem, Turbo, Kasa Chorych, Oddział Zamknięty, Republika, Budka Suflera... eeeee tam , toć to już nowa era. Ja myślałem że wspominamy tańce z rękami na bioderkach przy mrugających kolorowych żarówkach oprawionych z importowanych puszek z piwa, mruganie zrobione na starterze z neonówki.........w rytmie Boney.M, Smokie , Drupi i Suzi Quatro, a tu błeeeeeeeeeeee sama młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 bobiczek, bo my tu o latach osiemdziesiątych wcześniej to i ja też co nieco pamiętam, ale nie chciałam "mieszać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 bobiczek, bo my tu o latach osiemdziesiątych wcześniej to i ja też co nieco pamiętam, ale nie chciałam "mieszać" Jakie to cudne czasy były....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie wklejacie zdjęć, to ja zacznę. Zdjęcie z 1976 r. Charakterystyczny "wałek" na ścianie i słomianka. Mój brat w wełnianym kompleciku z pomponami. Ja to ta z kokardą w okularach <a href=http://img155.imageshack.us/img155/2668/zdjciestare.jpg' alt='zdjciestare.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 amalfi, a mniejszego zdjęcia nie miałaś? tych pomponów u brata w ogóle nie widzę Ciebie też nie za bardzo, rączki ładnie skrzyżowane tylko, ale słomianka to pewnie w każdym domu była do słomianki w moim pokoju przypinałam takie małe znaczki z herbami miast - pamiętacie je? http://images37.fotosik.pl/123/686437d2e51ec763.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zaraz poprawie U mnie na słomiance też coś wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Fryzura mojego ojca też charakterystyczna. Pekaesy ma zajebiaszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts