Kendra 07.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Miałam Kasprzaka - to był najcenniejszy sprzęt w naszym pokoju:) i też nagrywałam piosenki. Dalej uwielbiam te z lat 80. 90. np taką http://www.youtube.com/watch?v=t_OHVdiUn-8 a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 To coś Wam tu jeszcze wrzucę.... Biało się robi za oknem... zimnem pizga... To polazłem trochę posprzątać. Po kilku godzinach zaczęli mnie szukać! Znaleźli mnie nad lekturą... w piwnicy... Czytałem "Przekrój", "Żołnierz Polski Tygodnik Ilustrowany" i "Panoramę" oraz kilka podobnych... Wydane w latach 1947-57.... Wiem... Trochę już nieaktualne, ale ciekawe! A jakie fajne są tam zdjęcia! Budowa pierwszego parowozu dla chwały Naszej Ojczyzny!... Odbudowa Warszawy (konkretne skrzyżowanie ulic przed - w trakcie - po) A nestorzy naszych scen - gówniarstwo na stażu lub jeszcze w szkółkach aktorskich! Sporo tego w ramach sprzątania wykopałem z różnych kątów... (SPOKOJNIE! . ZABEZPIECZYŁEM!) Chałupa ma dobrze ponad 108lat a musiał w niej mieszkać jakiś zbieracz makulatury, bo niektóre tytuły były w paczkach i rocznikami prawie. Fajne są te z mojego roku urodzenia. Pamięć odświeżają, bo nie wszystko dobrze pamiętam z okresu mojego niemowlęctwa. :lol: Adam M. Kuźwa! A porządku jak nima , tak nima! ...Skąd ja to znam ? :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2012 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Kuźwa! A porządku jak nima , tak nima! ...Skąd ja to znam ? :DD :rotfl::rotfl: jedyny plus nieposiadania piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.12.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 :rotfl::rotfl: jedyny plus nieposiadania piwnicy Powiedz, ze masz wszędzie kici kici....Powiedz, ze nie masz jakiegoś gratownika!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Fakt!Nowobudowane domy sprząta się jakby szybciej... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 08.12.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ale stare mają swoje tajemnice, ciemne zakamarki z historią ja tam lubiłam ten swój stary, nieposprzątany strych, też "wsiąkałam" na pół dnia; teraz "na szczęście " mam maleńki stryszek nad poddaszem - będę "tworzyła" historię dla przyszłych pokoleń jeszcze jest pusto, ale powoli, powoli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.12.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Wiecie co znajduję na co nowszych strychach (jak ciągnę kable do alarmu)? Głównie stare modemy, switche, automatyczne sekretarki i podobny elektroniczny szmelc... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 08.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jeszcze tylko z 50 lat i można tworzyć muzeum, będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Powiedz, ze masz wszędzie kici kici....Powiedz, ze nie masz jakiegoś gratownika!? Na 30 m2 mieszkania,to wszędzie gratownik Fakt! Nowobudowane domy sprząta się jakby szybciej... Adam M. czy dom z 1930 r , można uznać za nowobudowany niemniej, cholera bez piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 30 m2....No są tez zalety....nie nachodzisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 20.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Coś w klimacie przedświątecznym "Za moich czasów" filety z ryby były z ryby, a nie z glazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Fakt! Też to pamiętam!!! Ale... Czym tu się przejmować, jak jutro ma być koniec świata? :lol: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 20.12.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Trzeba temperatury notować. Ma być gorrrrącooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 21.12.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Trzeba temperatury notować. Ma być gorrrrącooo!!! I jest ................................-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.12.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img838.imageshack.us/img838/7886/koniecb.jpg A u mnie teraz -15. Cos nie teges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.12.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wiecie?Chyba znowu wyszło w naszym kraju jak zwykle...Budowali stadion a wyszedł basen.Miał być koniec świata, ciepełko miało być a mrozi...Pewnie znowu się coś popsuło... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 No i niestety kredyt jednak trzeba będzie spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Może tylko nieco zaspali? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Może tylko nieco zaspali? Adam M. To na kiedy typujesz, bo nie wiem czy zdążę pojechać na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.12.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Przez jaki rok z dalekimi wyjazdami bym się wstrzymał. Bo możesz pojechać ale może być trudno wrócić. Nie chwalą się tym, ale już satelity spadają (na razie te niskie - meteo) Net siada i komórkowce też. Całe stadko fajnych plamek w okolicach równikowych naszego Słoneczka się zrobiło... Tu ciekawie piszą... http://losyziemi.pl/ A będzie to, co będzie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts