ania klepka 11.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dokładnie Elutek na świdnickiej albo przy Ruskiej w "Pączku".Papierosów nigdy nie paliłam, ale moja mama podpalała Zefiry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Klubowe, Giewonty, Sporty, no i takie połamańce na wagę też sprzedawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Były gorsze , sedesy... DS-y, znaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ja paliłem Caro ech jak by było takie jak kiedyś to bym znowu zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Owszem...niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A pamiętacie bajkę "Sindbad" była w niedzielę ok.14. Zero dzieciaków na dworze o tej porze. Sinbad Sinbad z Tobą się żyje weselej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Owszem...niebieskie. te niebieskie to tak wiesz niesmialo popalalem, ale czadu dawalem jak było to krótkie czerwone . Wiesz jaka była różnica pomiedzy caro a poznańskimi mocnymi ???? Odp: do caro dodawano oprócz fury zmielonych kapci również fure tytoniu a do poznańskich mocnych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mleko kapslowane pod drzwi. Jeden z lepszych wynalazków PRLu.Wracając nad ranem z klubu z dyskoteki mieliśmy drinka na kaca.Stały w takich metalowych koszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Były jeszcze silesie w niebieskim opakowaniu i chyba damskie ,które zamiast filtra miały tekturową rurkę A kto pamieta buty na platformach w których chodziło sie wolno i uważnie żeby sobie nóg nie połamac A to już będzie kompletny obciach ale co tam,przyznam sie; z czasów kiedy jako dziecko chodziłam na zakupy i musiałam wyliczyć sie z reszty pamiętam wszystkie ceny; mąka-1 kg-6,70 cukier -10,50 chleb-8 zł masło-17 zł a dziś-w każdym sklepie inne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a pamiętacie kawę arabike ziarnistą po 48 zł po posuszeniu i zmieleniu to było cos przyjemnosc picia kawy nie te smieci zamiecione razem z magazynem co teraz nawet expres 100 bar nic tu nie pomoze. Zreszta była i kawa biała ziarnista niepalona mozna było upalic na patelni zmielic i zaparzyc .. ech co za zapach i smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 moim najlepszym ciastkiem był sernik agarowy, taki z cienką żółta galaretką na górze. Oj latami już go nie jadłam. Pycha, takich teraz nie robią. sernik to nie, ale blok agarowy czasem kupuję. Z sentymentu Choć inaczej już smakuje... ja w zasadzie pamietam najbardziej wyjazdy do Rumunii trampkiem bez wstecznego biegu. Ojciec go kiedyś wypychał z granicy, bo źle wjechał a w karpatach Rumuńskich musiałyśmy z mamą wysiadać na dużych stromiznach. Dziś czasem się dziwię, że te samochody tak śmigają teraz po górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Były gorsze , sedesy... DS-y, znaczy.. I Alberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Owszem...niebieskie. te niebieskie to tak wiesz niesmialo popalalem, ale czadu dawalem jak było to krótkie czerwone . Wiesz jaka była różnica pomiedzy caro a poznańskimi mocnymi ???? Odp: do caro dodawano oprócz fury zmielonych kapci również fure tytoniu a do poznańskich mocnych nie Niebieskie niesamowicie pachniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Były gorsze , sedesy... DS-y, znaczy.. I Alberie A paliłaś "stołki" czerwone czyli stołeczne łomatko takiego fuzla w ustach to sie miało po imprezie i to ostrej , ale wystarczył 1 stołek i efekt był ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Owszem...niebieskie. te niebieskie to tak wiesz niesmialo popalalem, ale czadu dawalem jak było to krótkie czerwone . Wiesz jaka była różnica pomiedzy caro a poznańskimi mocnymi ???? Odp: do caro dodawano oprócz fury zmielonych kapci również fure tytoniu a do poznańskich mocnych nie Niebieskie niesamowicie pachniały To był zapach młodosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Były gorsze , sedesy... DS-y, znaczy.. I Alberie A paliłaś "stołki" czerwone czyli stołeczne łomatko takiego fuzla w ustach to sie miało po imprezie i to ostrej , ale wystarczył 1 stołek i efekt był ten sam Nie, tego nie pamiętam, a może ich u nas nie było Ale Carmeny pamiętam, płuca rozrywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jepsze były jugosłowiańskie chyba HBI .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jepsze były jugosłowiańskie chyba HBI .. Przypomniałaś mi, że były jeszcze Yugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jepsze były jugosłowiańskie chyba HBI .. a habety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts