Basia_KRK 28.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak się okazało i nam potrzeba jest WZ'tka.... mam nadzieję, że w Krakowie nie czeka się na nią tak długo :( Niestety, w Krakowie czekaliśmy rok na wz, później kilka miesięcy zbieralismy papiery do pnb, a na samo pozwolenie czekaliśmy 2m-ce + prawie miesiąc na uprawomocnienie. Trzeba uzbroić się w cierpliwość No pięknie... Masz rację, pozostaje uzbroić się w cierpliwość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 29.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hura trochę do przodu z prądem, napisałam pismo do elektrowni z prośbą o szybsze przyłącze i dziś otrzymalam pismo, że przetarg odbędzie się w styczniu lub w lutym więc może niedługo będę miała prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 31.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Czy ktoś miał wykonywaną instalację wod-kan gaz przez firmę Gaz Service z ul.Piłsudskiego z Wieliczki???Proszę o opinię na temat tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 01.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potrzebuje namiary do dobrego elektryka, solidnego i w miarę taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tewu77 03.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mam do odsprzedania stemple 160 sztuk 3 metrowych i ok 30 sztuk 3,5-4 metry. Rejon : Wielka Wieś-trasa na Olkusz (północny zachod Krakowa) kontakt na : [email protected] "AnnaC"- Witam Morze masz coś jeszcze z ceramiki lub stali? Bo stęple już mam! Do wszystkich: Jestem zainteresowany wszystkimi materiałami na budowę po cenie 50% taniej niż na składzie! Można sugerować się cenami z luskaru... Gmina Wielka Wieś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tewu77 03.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Kończę zbierać dokumentację i już niedługo zaczynam budowę w gmine Skała!Miejscowośc o niesmacznej nazwie Świńczów.Ciężko będzie się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 04.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Kończę zbierać dokumentację i już niedługo zaczynam budowę w gmine Skała! Miejscowośc o niesmacznej nazwie Świńczów. Ciężko będzie się przyzwyczaić... no co Ty - ta nazwa to od świństaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 15.02.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 witam wszystkich budujacych i tych co beda budowac ja zaczynam na wiosne 2009 kolo krakowa gmina myslenice dzialka jest, projekt tez ,papierologia w trakcie zalatwiania moj projekt to mo8 z muratora pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw7 16.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam,My mamy stan surowy otwarty i boję się o prąd bo jak na razie szans na docelowy nie ma - Giebułtów.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Bar. 22.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam Wszystkich Powoli rozglądam się za ekipą do stanu surowego, planuję początek budowy na jesień / dom około 400 m2, prosty, dach dwuspadowy, dwurodzinny /, lokalizacja - Rajsko koło Swoszowic, czy ktoś może mi polecić sprawdzoną ekipę, samodzielną, myślącą. Będę wdzięczny za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 06.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 My mamy stan surowy otwarty i boję się o prąd bo jak na razie szans na docelowy nie ma - Giebułtów. Aga Witam, u nas jest podobnie. Prąd docelowy ma być dopiero wtedy gdy wybudują nowy transformator czyli nie wiadomo kiedy. Na razie dali nam warunki na prąd tymczasowy 4 kw ale nie wiem czy jest w ogóle sens ponosić koszty na to przyłącze bo te 4 kw chyba nie pozwolą na podłączenie sprzętu budowlanego typu betoniarka czy maszyna tynkarska? (tak twierdzi elektryk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 28.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, Czy ktos z szanownych forumowiczow budowal w zachodniej czesci malopolskiego (powiat olkuski lub chrzanowski)? Szukam solidnego i niedrogiego wykonawcy do stanu surowego oraz ekipy do wykonania wiezby z pokryciem. Info prosze na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, u nas jest podobnie. Prąd docelowy ma być dopiero wtedy gdy wybudują nowy transformator czyli nie wiadomo kiedy. Na razie dali nam warunki na prąd tymczasowy 4 kw ale nie wiem czy jest w ogóle sens ponosić koszty na to przyłącze bo te 4 kw chyba nie pozwolą na podłączenie sprzętu budowlanego typu betoniarka czy maszyna tynkarska? (tak twierdzi elektryk). Na wiosnę elektrownia robiła pomiary. Teraz pewnie projekt, a więc coś się dzieje. Może w lipcu zaczną budowę trafo. Elektryka zmień. Też mamy przyznane na razie 4 kW i wszystkie maszyny działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Właściwie już zaponiałem że istnieje ten wątek. Co wy ludzie - powymieraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tewu77 28.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coś drgnęło na forumie ale nie w mojej dokumentacji to marnie. Będzie nowy wątek zaczynamy 2009"?Ale mam zapał do pracy mogę fundamenty łopatą kopać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 03.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hmm, jakoś przeoczyłem ten wątek jak zaczynałem rok temu No ale jakby nie patrzeć to tematrycznie się na niego łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hmm, jakoś przeoczyłem ten wątek jak zaczynałem rok temu No ale jakby nie patrzeć to tematrycznie się na niego łapie No przynajmniej jeden się obudził. A ja zaczynam z płytkami, na razie w kotłowni, żeby piec powiesić, reszta za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 05.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hmm, jakoś przeoczyłem ten wątek jak zaczynałem rok temu No ale jakby nie patrzeć to tematrycznie się na niego łapie No przynajmniej jeden się obudził. A ja zaczynam z płytkami, na razie w kotłowni, żeby piec powiesić, reszta za 2 tygodnie. Pam, a jak teraz cenowo stoi flizowanie? Ja teraz sie też rozglądam za płytkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja mam po 35 zł ale pewnie coś dojdzie za figo fago jakieś ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.06.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pam, a mógłbyś się podzielić namiarami na Twojego płytkarza? Cena wydaje się dość atrakcyjna - mi się nie udało na razie znaleść jakiegość za mniej niż 50 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts