pam 09.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pam, a mógłbyś się podzielić namiarami na Twojego płytkarza? Cena wydaje się dość atrakcyjna - mi się nie udało na razie znaleść jakiegość za mniej niż 50 PLN Ja zrobi to podam, bo nie wiem jakie efekty. Ma zaczynac za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ucieta_glowa1 21.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Czy moge prosić o jakies namiary na solidnego fachowca od podłóg? Najlepiej jakiegos sprawdzonego, ale w ostateczności jesli z terminami będzie neiciekawie to muszę zadowolić się..... tym trochę "gorszym" (tylko nie partaczem!!). Proszę o namiary i jakąś opinię o człowieku.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 22.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam Grupę Krakowską ! Jaki stan u Was? Nam przez wakacje udało się podłączyć wszystkie media, tynki, wylewki, i poddasze zrobione. Brama garażowa i dzrzwi wejściowe też są. Dzis jesteśmy umówieni z ekipa od rolet ale cena nas lekko powaliła... Pod koniec miesiaca zaczynamy łazienki i cały czas mamy problem z ziemia, której dośc sporo potrzebujemy a której nie możemy nigdzie zdobyc albo cena jest taka że zwyczajnie nas na nią nie stać. Macie może jakieś namiary na ziemię w sensownej cenie potrzebujemy ok 50 ciężarówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 15.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jesli ktos chcialby sie pozbyc uzywanej betoniarki, to ja chetnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 09.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 09.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam;)wprawdzie lato idzie ,ale różnie z pogoda bywa - mam do odsprzedania piecyk kozę i piec gazowy z demontażu weissman przed demontażem był sprawny , przeleżał kilka lat w garażu - okolice makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 10.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 OOOOO, to jednak ktoś z zaczynajacych w 2008 przeżył. To dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja też przeżyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts