Gość nowy_budowniczy 27.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pozdrawiam, wszystkich. Macie już kierownika budowy. Ja wciąż szukam. Możecie kogoś polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 27.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam i ja my jak wzystko dobrze pojdzie zaczniemy w czerwcu - gmina Skawina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 28.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam i dopisuję sięlokalizacja pólnocne rubieże Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chivas 29.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ładna pogoda wiec wszystkich wymiata na budowę. My zwozimy materiały budowlane. Kamienie wysypane na drogę. Kieszeń szczuplejsza o 1000zł.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 29.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam w tym tygodniu geodeta wytyczył dom i za blisko zlokalizowaliśmy dom od drogi 15 m . na zmiany już za późno- musielibyśmy wstrzymać prace i czekać na nowy projekt A we wtorek jak dobrze pójdzie zaczną kopać fundamenty. Też sypaliśmy sobie kamień na drogę 700 zł trzeba było zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chivas 29.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam w tym tygodniu geodeta wytyczył dom i za blisko zlokalizowaliśmy dom od drogi 15 m . na zmiany już za późno- musielibyśmy wstrzymać prace i czekać na nowy projekt A we wtorek jak dobrze pójdzie zaczną kopać fundamenty. Też sypaliśmy sobie kamień na drogę 700 zł trzeba było zapłacić. Ile kamienia za 700 było? Ja za 1000 8m³ równanie koparą w cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellaa 29.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich !Zaczynamy budowę w marcu. Okolice Wadowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabol8 01.03.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie! Ruszam w lipcu jak tylko uporam się z papierkami. Buduje w okolicach Wadowic także podobnie jak helaa. Helaa podaj adres mail bo z przyjemnością wymieniłbym się lokalnymi doświadczeniami pozdrawiam [email protected] co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chivas 02.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam w tym tygodniu geodeta wytyczył dom i za blisko zlokalizowaliśmy dom od drogi 15 m . na zmiany już za późno- musielibyśmy wstrzymać prace i czekać na nowy projekt A we wtorek jak dobrze pójdzie zaczną kopać fundamenty. Też sypaliśmy sobie kamień na drogę 700 zł trzeba było zapłacić. Ile kamienia za 700 było? Ja za 1000 8m³ równanie koparą w cenie Pozdrawiam Pomyłka sie wkradła. Za 16m3 + równanie w cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 02.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 my takze witamy będziemy sie budować prawdopodobnie w sierpniu w ok. nowego brzeska. zyczymy wszystkim powodzenia i wytrwałosci w budowaniu waszych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 a w okolicach Sieprawia ktoś buduje??? bo moja kuzynka tam zaczyna... a wszystkim proponuję kliknąć "uziom" i poczytać o uziomach przed budową.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 03.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Poczytałem o uziomach i zastanawiam się czy rozwiązanie podane w projekcie czyli umieszczenie rozwiniętej bednarki pod ławami fundamentowymi a dodatkowo wypuszczenie fragmenty bednarki na 4 narożnikach w górę (poprzez umieszczenie jej w ławie fundamentowej) w celu późniejszego połączenia w odgromieniem spełni załozenia uziomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 06.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witajcie poszukuję zbiornika na wodę (w celach budowlanych - nie mam studni a osoba która miała dowozić wodę niestety się rozchorowała) - kiedyś widziałem gdzieś w Krakowie zbiorniki plastikowe chyba 1mx1mx1m w siatce metalowej ale nie mogę ustalić gdzie to było. Wyszukiwarka nie rozumie moich poleceń i wyskakują niestety nietrafione propozycje. Jeżeli wiecie gdzie można kupić taki zbiornik to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chivas 06.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witajcie poszukuję zbiornika na wodę (w celach budowlanych - nie mam studni a osoba która miała dowozić wodę niestety się rozchorowała) - kiedyś widziałem gdzieś w Krakowie zbiorniki plastikowe chyba 1mx1mx1m w siatce metalowej ale nie mogę ustalić gdzie to było. Wyszukiwarka nie rozumie moich poleceń i wyskakują niestety nietrafione propozycje. Jeżeli wiecie gdzie można kupić taki zbiornik to proszę o info. Witam Na ul. Nowohucka koło stacji benzynowej. Jadąc od N. huty za skrzyżowaniem Nowohucka-Stoczniowców po lewej stronie. Prowadzą tam skup palet. Pozdrawiam http://www.krakowlife.pl/mapa_krakow.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 3o km od Krakowa, to sie jeszcze zalapie, prawda? Okolice Nowego Brzeska, polnocny - wschod od Kakowa, zaczynamy w lipcu!!! Mamy juz: dzialke (najwazniejsze!) projekt pustaki bloczki betonowe stal ekipe kierownika budowy przyczepe kempingowa wode na dzialce elektrycznosc na dzialce Nie mamy: pozwolenia na budowe (bedzie w maju. Oby.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chivas 08.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witajcie poszukuję zbiornika na wodę (w celach budowlanych - nie mam studni a osoba która miała dowozić wodę niestety się rozchorowała) - kiedyś widziałem gdzieś w Krakowie zbiorniki plastikowe chyba 1mx1mx1m w siatce metalowej ale nie mogę ustalić gdzie to było. Wyszukiwarka nie rozumie moich poleceń i wyskakują niestety nietrafione propozycje. Jeżeli wiecie gdzie można kupić taki zbiornik to proszę o info. Udało się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 09.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Czy się udało bedę wiedział jutro, ponieważ planuję tam jechać i dowiedzieć się więcej na tą chwile wiem, ze waży to podobno 70-80 kg. Chciałem być ekologiczny i planowałem wypożyczenie na budowę toj-toja'a (WC przenośny) ponieważ ktoś mi powiedział, że kosztuje to 60-80 zł/m-c. Niestety po kilku telefonach (znalazłem tylko 2 firmy w Krakowie i okolicach) okazało się, że ta stawka to jest za tydzień a nie miesiąc Pozostanie "wybudowanie" sławojki czyli kibelka chyba, ze znacie firmy z z niższymi stawkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meyena 11.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 my w Skawinie- jeśli wszystko dobrze się poukłada -zaczniemy w połowie kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 E no, nawet w tej jednej by sie pomieszkalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 14.03.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hej hej jak tam postępy na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts