ertevu 17.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Poniżej są zdjęcia tych dziur. Zastanawiam się - kto powinien je " pozalepiać " i jak praktycznie się to robi. Bardzo proszę o obejrzenie tych zdjęć. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze. Na szczęście jeszcze nie zapłaciłem za " robotę ".http://picasaweb.google.pl/ertevu/DziuryWCianie/photo#5167913746217896306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 17.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 podejrzewam że hydraulicy ci tego nie zalepią przed kuciem nie widziałeś w jaki sposób mają przeprowadzić ci piony kanalizacyjne. murarz zawali te dziury bez problemuze zdjęc nie można wywnioskwać co i jak ale wydaje mi się że w tym podciągu to oni sobie pojechali trochę za daleko tak było w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 w zasadzie teraz na to już tynk chyba tylko przyjdzie ... ale oczywiście fachowcy nie będa mieli problemu...nic się nie martw - spokojnie sobie z tym poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 17.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 problemu nie będą mieli , ale nerwów i roboty z tym o wiele więcej niż tylko położyć tynk tak to już wszędzie jest , hydraulik dziur nawali a tynkarz ma se z tym poradzić i skasować tylko z metry , a co za łatanie dziurtrza parę razu rzucić tynku by to zakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 wiem, wiem...robili mi takie "obrzutki" przy wyżłobionych dziurach do rur od bocznych podłączeń grzejników...pewnie trochę klęli...ale co zrobić...no taka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 17.02.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Serdecznie dziękuję za komentarze. Czy murarze jednak nie powinni np. w tym rozwalonym pionie położyć najpierw jakąś siatkę , a dopiero później narzucać tynk ( te kilka warstw) ?. Czy tak się to robi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 17.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nie wymagajcie od hydraulików żeby łatali takie dziury :P a co oni są murarzami czy co ?? Z tego co widać na zdjęciu to wystarczy wyciąć piankę i z reszta sobie tynkarz poradzi bez żadnego "ale" A jak chcesz to sobie daj kilka warstw i jakieś specjalne siatki tylko nie wiem po co :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 17.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 tynkarze jak będą tynkowali to powinni wiedzieć gdzie dawać siatki chyba że Pan Miecio będzie chlapał ale to nie jest temat do tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts