Gość 27.08.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Czu ktoś wie coś może o łazienkach z Ikei? Myślę o szafkach podumywalkowych i samych umywalkach.I innych meblach łazienkowych.Widzę,że oni tam sprzedają wszystko,łącznie chyba z bateriami.Jaka jest jakość tego? Wyglądają nieźle.Jak też cenowo są całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 27.08.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Co do baterii łazienkowych to nie wiem, ale gdy się ogląda ofertę sprzętu kuchennego (chodzi mi o kuchnie, zmywarki itp), to mam wrażenie, że lepiej jednak kupić gdzie indziej. Wydaje mi się po prostu, że Ikea nie specjalizuje się w takich rzeczach i ma po prostu małą ofertę. Odzywa się pewnie we mnie ciocia dobra rada, ale o ile umywalki i szafki, to ew. w Ikei mogłabym kupić (inna sprawa, że marzy mi się coś innego niż tam można dostać), to jednak jakieś bardziej skomplikowane rzeczy, to u specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Oni chyba mają szwedzkie te umywalki.Może to być ciekawe? Nic nie wiem na temat szwedzkich umywalek,ale chyba generalnie mają produkty dobrej jakości. No może tylko te szafki-wiadomo,że nie jest to produkt długowieczny,szczególnie jak nie jest drogi. pzdr opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesztka 28.01.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Szwedzki na pewno jest pomysł, wykonanie - niestety zbyt często - w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 28.01.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 W Ikei sprawdza się zasada, że można znaleźć pojedyncze rzeczy w dobrej cenie wśród całej masy rzeczy raczej drogich. Mam baterię - ale kuchenną - jest OK, mamy też szafkę pod umywalkę w łazience - po 2 latach używania nadal ją jeszcze lubimy. Planowaliśmy także meble kuchenne z Ikei - okazały się ok 2 razy droższe niż gdzie indziej.Finiszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 28.01.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Mam kuchnie i baterię kuchenną z Ikei - i bardzo sobie chwalę. Wymiary i wykonanie bardzo dokładne, jakość ok, bateria super - podobne wzornictwo u innych producentów w znacznie wyzszych cenach! Zlewy łazienkowe z Ikei - bardzo podoba mi sie design, mniej cena. A propos made in china - obecnie Polska jest jednym z większych producentów dla Ikei, no wiec, dobre bo polskie! Kurcze, powinnam miec u nich tłusty rabat! - Apeluje do przedstawicieli tej firmy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.01.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 My mamy kuchnię z Ikei, z dwóch powodów - podobała nam się i wyszła w bardzo rozsądnej cenie. W nowym domu też będzie Ikea. Co do mebli łazienkowych: mamy szafkę pod umywalką, która średnio się sprawdziła- tzn. po trzech latach rozwarstwia się górny blat - ale moim zdaniem to jest wina konstrukcji szafki (wersja z blatem w połowie drogi między umywalką a podłogą - ciągle jest tam mokro). Natomiast moja siostra ma od pięciu lat komplet Ikei w łazienkce (taki bukowy, nie pamiętam nazwy) i trzyma się bez zarzutu - ale ona szafkę podumywalkową ma wysoką, z umywalką wpuszczaną w środek. Z samą umywalką były jakieś problemy, wymieniali ją w ramach gwarancji, bo pojawiła się po jakimś czasie siateczka na powierzchni. Po wymianie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts