Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgosiu2005!!!

Mamy mega prośbę. Pisałam na priva ale nie wiem czy nie doszło czy co (od 3 dni nawet reklamy mi na pocztę nie dochodzą...)

prosimy o możliwość wizji lokalnej :roll:

Nie możemy podjąć ostatecznej decyzji odnośnie podniesienia ścianki kolankowej, a czas nas goni.

Bardzo prosze o odpowiedź

Iwona i Piotrek

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam i pozdrawiam Retrowiczów.Podajcie proszę ile płaciliście za ocieplenie(robocizna),ile za elektrykę(materiał + robocizna)oraz za hydraulikę(ogrzewanie i woda robocizna z materiałem)Pewnie już to było ale na szybko nie moge tego namierzyć.Potrzebuje tego do porównań bo czuje że ekipy chcą wydoić mnie.

cześć,

elektryk robocizna 4,5 tys (przyłącze, elektyka, alarm, TV)

instalator CO-Wod-Kan robocicizna 6,5 tys (w dwóch etapach)

Prowadziłem rozmowy z ok. 5 wykonawcami. Wybrałem w miarę niską cenę przy dobrych referencjach.

Jestem na etapie docieplania dachu - wełna 20 cm + 5cm + mata odblaskowa + stelarze krzyzowe - koszt wraz z materiałem 19 tys zł. Nie spodziewałem się, że wyjdzie aż tak dużo.

Ile płaciliście za tynki oraz posadzki?

Cześć,

Jak tam postęp prac na Waszych budowach? U mnie zima totalnie zastopowała wszystkie prace. Czekan na okna i bramę garażową jednak przy takich mrozach na montaż nie ma co liczyć :( Na luty mam umówionych instalatora i elektryka, lecz także obawiam się opóźnienia.

Nie mogę się już doczekać kiedy zima odpuści.

Cześć Wszystkim

Miałam niezamierzoną przerwę w dostępie do internetu.

Skręciłam nogę i dopiero dziś jestem pierwszy dzień w pracy ( i przy komputerze).

Postaram się jak najszybciej umieścić zdjęcia.

Mieszka się świetnie. Pierwsze rachunki za gaz są bardzo optymistyczne.

Kominek sprawuje się rewelacyjnie. :lol: