iwona80 31.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Anulko dziękuję bardzo za zdjęcia Łazienka i cały dom są super !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magik Cz-wa 02.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 WitamDzisiaj wybieram się do architekta co by mi wycenił ile będzie mnie z jego strony kosztowała adaptacja projektu plus zmiany takie jak- wydłużenie garażu o 2 m, w powstałym pomieszczeniu zlokalizowanie kotłowni i pralni- zmiana materiału ścian a pustak typu max- prawdopodobnie zmiana stropu na lany zastanawiam się jeszcze nad zmianą lokalizacji kominka tzn żeby go wstawić w róg salonu i tu pytane czy ktoś z was dokonał takiej zmiany?? lub czy widzicie jakieś przeciwwskazania dla takiej zmiany? W związku z tym co wyżej mam pytanie ile mniej więcej płaciliście za adaptacje projektu łącznie ze zmianami których dokonaliście w projektach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewo 02.09.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 WitamCzy ktoś projektował w kuchni Retro wyspę? Jeśli tak to bardzo proszę o zdjęcia [email protected] Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniu_s 09.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Magik Cz-wa - nie wiem czy jeszcze sie przyda - w Bydgoszczy 3 tys PLN - podobne zmiany - ale porotherm i bez zmian stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zben66 23.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam U nas praca wre. Obecnie ekipa kończy konstrukcje więźby a jak pogoda dopisze za ok.1,5 tygodnia dachóweczka już będzie na swoim miejscu. Jak wcześniej wspominałem mamy jednego wykonawcę, który robi całość stanu surowego. Bardzo solidni i godni polecenia, ceny również niewygórowane plusem jest również iż materiał załatwiają we własnym zakresie. http://zben66.fotosik.pl/albumy/787329.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 23.09.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Wspaniele idzie Twoja budowa Zben! Ja po dokładnie roku od wbicia pierwszej łopaty przeprowadzam się do nowego domu. W domu z większych tematów mam już praktycznie wszystko zrobione Teren wokół domu zostawię sobie raczej na wiosnę (no chyba, że tak ładna pogoda się utrzyma trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona80 27.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam Retrowiczów,Czy może Ktoś pamięta ile mniej więcej punktów wyszło podczas robienia hydrauliki i ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 30.09.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 witam wszystkich! długo mnie nie było , u nas robota jakoś poszła, choć w tym roku pogoda nas nie rozpieszczała ale udało się mamy domek zadaszony, teraz jesteśmy na etapie okien i powiem szczerze mamy dylemat z oknem tarasowym jest ono zgodnie z projektem dość szerokie bo 270 cm, myslelismy o drzwiach przesuwnych składających się z dwóch skrzydeł czy ktoś z Was tak zrobił czy może ktoś pomniejszał ten otwór na 240 bo Panowie z okien mówią że przy tak duzym otworze może byc problem z roletą pomóżcie nam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zben66 30.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam Dużymi krokami zmierzam do zakończenia budowy stanu surowego. Kończymy kryć dach, który byłby już ukończony gdyby pogoda nie płatała figlów. Ścianki działowe na poddaszu prawie ukończone, jutro wylewamy podbeton na parterze. Zamówiliśmy też w promocji okna z roletami ( Jezierski - pakiet 3-szybowy ) oraz bramę z Krispola. Termin realizacji 8 tygodni. Aniao77My również zastanawialiśmy się nad drzwiami suwanymi. Podobnie jak Ty usłyszeliśmy od kilku przedstawicieli ( Oknoplast, Jezierski) o problemach z roletami . Ostatecznie więc stanęło na 3-skrzydłowych. Mają one ten plus, że przy jednym ruchomym słupku otrzymujemy większe światło w przejściu w porównaniu z przesuwnymi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 05.10.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 witam ! dzieki za informację, a mam jeszcze jedno pytanko na ile mniej więcej wycenili Wam okna i rolety, bo kurcze u nas wyszła kolosalna kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agafaw2 05.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nam za okna + rolety ( wszystkie elektryczne ) + brama Normstahl wyszło 27 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 05.10.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 no to super cena razem z bramą, u nas same okan wyszły ok 22.000 bez rolet fakt że my też wprowadzieliśmy trochę zmian do retro bo mamy wykusz w którym doszły nam 3 okna oraz balkonik nad wykuszem gdzie doszły drzwi balkonowe- no ale cóz chciało sie to teraz musimy płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 05.10.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Agafaw2mam pytanie a z jakiej formy kupilście okna bo nam wyceniali te z Krakowa i t jest jakis kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agafaw2 05.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Oknoplast Kraków, PLATINIUM EVOLUTION (nowość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 05.10.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Agafaw2witam cię ponownie mam wielka prośbę czy mogłabyś przesłać mi na e-mail [email protected],wycenę tych okien bo jestem w szoku, że masz tak super cene to chyba nasi chcą nas naciągnąć. Dokładnie te same okna nas interesują ale nam razem z roletami eletrycznymi wycenili na ok 38.000 to jest jakiś obłęd a gdzie brama i drzwi to nawet nie myślę. bardzo prosze, a i jakbys mogła podać z jakich okolic jesteś możę warto by było tam uderzyć z tymi oknami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichym 05.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, My mamy drzwi tarasowe przesuwne i całkiem ciekawie to wyszło. Zostawiliśmy szerokość tak jak w projekcie - 270 cm. Co do rolet to nie wiem bo ich nie mamy. Tak czytam te ceny które piszecie za okna to trochę się dziwię. Ja zapłaciłem za za okna sosnowe (ze szprosami) + drzwi wejściowe z dębu 20.000 zł . Myślałem że to dużo bo miałem droższego stolarza ale wiem że robi porządnie. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JadwigaW 06.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) Za okna 3 szybowe profil SCHUCO 5-komorowe +rolety elektryczne (taras 2-silniki +okna 2-skrzydłowe)pozostałe rolety ręczne cena 15800,-okleina złoty bąb 2-stronna montaż ok 600,- Edytowane 6 Października 2010 przez JadwigaW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zben66 06.10.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam U mnie koszt okien trzyszybowych JEZIERSKI profil SCHUCO 6-komorowe ( PREMIUM ULTRA) to 13200,00zł. Wysokość okien w kuchni i dolnych pokojach powiększyłem do 1500cm ,okno salon-jadalnia zmieniłem na 3 skrzydłowe 2700x1500, w łazience 900 x 1500. Rolety w okleinie obustronnej orzech , sterowanie ręczne w garażu i spiżarce reszta napęd elektryczny - cena 7790,00zł. Montaż okien i rolet 1700,00zł. Do tego brama KRISPOL 5000 x 2125 - 6400,00zł plus montaż 640,00zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniao77 07.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 dzięki Wam wielie za inforamcję zben66Mam pytanko a robiliści eokna ze szprosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zben66 07.10.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam Okna bez szprosów. Małżonka była początkowo za szprosami i nieźle się musiałem nagimnastykować aby porzuciła ten zamysł. Wyszło na moje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts