marynarzkg 17.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam ,Juz niedlugo zakonczy sie budowa bloku , w ktorym kupilem mieszkanie . Nie mam jednak bladego pojecia jak mam je wykonczyc. To co wiem to , to ze mieszkanie ma byc nowoczesne ale nie interesuje mnie "kosmiczny wyglad" . Nowoczesnosc i prostota . Bardzo prosze o pomoc w urzadzeniu mieszkania.Nie wiem czy zostawic otwarty aneks kuchenny czy raczej zrobic z niego oddzielna kuchnie. Z drugiej strony jak zrobie oddzielna kuchnie czy nie bedzie za ciemna ?!?! Powierzchnia to 42 m2. Reszta wymiarow na zalaczonym zdjeciu. Pozdrawiam i z gory dziekuje http://foto.onet.pl/1gk0l,wss60w3862bj,drxkc,u.html#drxkc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 17.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zapraszam na e-mail prześlę ofertę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts