nika 27.08.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Czy ktoś buduje, zbudował lub rozważał budowę ścian jednowarstwowych z bloczków śniadowo. podobno jest znacznie taniej niż w ytongu/ o 7tys/,ściana ma podobne własciwosci bo mozna kupic bloczki 42cm.Muszę podjąć decyzję do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Ja rozważałem i zmieniłem na Ytong. Po upuście od Ytonga cenowo wyszło podobnie. Zobacz mój wątek "Polski beton komórkowy nie nadaje się na klej" tam jest wszystko na temat Śniadowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 27.08.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam. Ja budowałem ze "Śniadowa", ale na zaprawę cieplochronną i ściane dwuwarstwową z najtańszych bloczków. Były bardzo równe, trwałe i w ogóle godne polecenia. Mimo, że to te najtańsze, tasmowane miały nierówności max. rzędu 1-2mm. Następny raz na pewno znów wybrałbym Śniadowo. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts