magi 17.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Właśnie się zastanawiam nad brązowymi kaflami do łazienki. Czy ciężko utrzymać je w czystośći? Czy mocno widać brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy kontakcie z wodą większe prawdopodobieństwo widocznego kamienia lub zacieków z wody. Kurz też bardziej widac na cimnych kafelkach. Z drugiej znów strony to mobilizuje do utrzymywania w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy kontakcie z wodą większe prawdopodobieństwo widocznego kamienia lub zacieków z wody. Kurz też bardziej widac na cimnych kafelkach. Z drugiej znów strony to mobilizuje do utrzymywania w czystości no właśnie tego się boję nie chcę potem codziennie ze szmatą latać a tak misie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No wiesz to juz Twoja swiadoma decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy kontakcie z wodą większe prawdopodobieństwo widocznego kamienia lub zacieków z wody. Kurz też bardziej widac na cimnych kafelkach. Z drugiej znów strony to mobilizuje do utrzymywania w czystości no właśnie tego się boję nie chcę potem codziennie ze szmatą latać a tak misie podobają Przy umywalce, wannie czy prysznicu zrób jasny pasek, podłogę też możesz zrobić jaśniejszą, reszta ciemna. I wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 j.w. u nas wiodącym kolorem jest krem, ale smaku nadają brązowe wstawki .... przy czym staraliśmy się dać je w niewralgicznych miejscach, co (ze względu na kompozycję) nie zawsze się udało. nie jest jednak tak najgorzej, plamy się zdarzą, ale pod ręką na grzejniku jest zawsze mała, sucha szmatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy kontakcie z wodą większe prawdopodobieństwo widocznego kamienia lub zacieków z wody. Kurz też bardziej widac na cimnych kafelkach. Z drugiej znów strony to mobilizuje do utrzymywania w czystości no właśnie tego się boję nie chcę potem codziennie ze szmatą latać a tak misie podobają Przy umywalce, wannie czy prysznicu zrób jasny pasek, podłogę też możesz zrobić jaśniejszą, reszta ciemna. I wilk syty i owca cała no właśnie chciałam uniknąć jasnej podłogi i jasnych fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 j.w. u nas wiodącym kolorem jest krem, ale smaku nadają brązowe wstawki .... przy czym staraliśmy się dać je w niewralgicznych miejscach, co (ze względu na kompozycję) nie zawsze się udało. nie jest jednak tak najgorzej, plamy się zdarzą, ale pod ręką na grzejniku jest zawsze mała, sucha szmatka można gdzieś obejrzeć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 mam tylko jedno ;-( http://images25.fotosik.pl/152/8d43940e16d392cfm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Szkoda, że tylko jedno Bardzo ładna łazieneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamass 18.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Czy ciemne kafelki w łazience to dobry pomysł? --Dobry- a najlepiej z kamieniaPs-mieszkalam kiedyś w domu z podłogą z jasnych plytek -koszmar -każdy włosek było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja co prawda nie mam w łazience, ale przy kominku - Paradyż Foresta, bardzo czekoladowe. Ponieważ jest ich tylko kawaleczek, to nie narzekam, chociaż myję je codziennie - w przeciwnym wypadku wyglądalyby paskudnie - widac każdy pyłęk, każdy zaciek, każdą plamkę... Są piekne, ale tylko jak są czyste. W łazience ich sobie nie wyobrażam - łazienka wiecznie wyglądałaby na brudną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamass 18.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wynika z tego -czy jasne czy ciemne trzeba je myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jasne, każde trzeba myć... ja sama mam sporo ciemnych rzeczy w domu - kuchnia, schody, drzwi... Ale to jest drewno, które wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką i kurzu nie widać. A na płytkach nie dośc, że zbierze się kurz, to jeszcze, jak to w łazience, tu coś chlapnie, tam coś chlapnie... To trochę tak, jak z kabiną prysznicową. Ja nie znoszę zacieków, dlatego myję ją (szyby) codziennie. Nie wyobrażam sobie natomiast mycia płytek w łazience każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 18.02.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ja mam czekoladowa podloge w lazience - tragediakazdy kurz i pylek widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamass 18.02.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Na jasnym -widać ,na ciemnym -też -to może jakieś szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Na jasnym -widać ,na ciemnym -też -to może jakieś szarości? Cholewcia ten szary to jakoś mi nie pasuje Jasne mam teraz i jest fatalnie Ptysia ma ciemne (właśnie myślałam o ciemnym brązowym) i też fatalnie a ze szmatką codziennie latać to misię nie chce i nie mam na to czasu Dziękuję wszytskim za wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja mam w górnej łazience szarości (Tubądzin minimal). To, jak wygladają, to oczywiscie kwestia gustu (według mnie pięknie ), ale są super, jeśli chodzi o utrzymanie czystości. Nie widać plam, zacieków. Nawet jak leży jakiś paproch, to jest mało widoczny. W dolnej mam za to jaśniejsze. Niby z kremowym wzorkiem, ale jednak białe (Tubądzin Sirocco) i tutaj niestety widać wszystko. Myślałam, że przez ten kremowy wzorek będą się "zlewały" z powstającymi plamkami, niestety trzeba zmywać podłogę w zasadzie codziennie. W mieszkaniu też mam takie plamiaste szarości i też nigdy brudu na nich nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 mogę pochwalić się ciemną podłogą w łazience....jestem z niej bardzo zadowolona, nie mam żadnych zastrzeżeń, nie jest to gładka powierzchnia więc nie ma efektu kamienia z wody, nie widać włosów, kurzu powiedziałabym wręcz jest idealna...ale nie ukrywam, że miałam takie obawy jak TY magi moje kafle to Paradyż seria Tristan i Izolda http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/001503.jpg podłogowa, na żywo zdecydowanie ciemniejsza http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/000589.jpg ścienna, też rewelacyjna w użytkowaniu, satynowa, idealna w kabinie a taki efekt wyszedł w łazience (którą już tutaj nie raz pokazywałam) http://images24.fotosik.pl/161/01821455a4ece881med.jpg podłoga praktycznie na żywo tez jest taka ciemna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 18.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts