iwona_zabrze 20.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 WitamJaką mozaiką masz obudowaną wannę, bo to na pewno nie jest Concert. W tej serii nie ma mozaiki, a fajnie razem wygląda. My będziemy mieć te same płytki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.03.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 jasna mozaika to maxima beige, a ciemna to foresta brown, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 CaPuto z tego co wyczytalam to kabina SANPLAST_u... seria AVANTGARDE II - przyścienna półokrągła typ KPP-AVIIa/EX-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 23.03.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Moim zdaniem przede wszystkim należy wziąc pod uwagę wielkośc łazienki. Ciemne kafelki zdecydowanie ją zmniejszą, a jeżeli jest także słabo doświetlona- to będzie jak w rodzinnym grobowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.03.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Mam Imolę antares brąz na podłodze i na jednej ścianie we wnęce prysznicowej. Uwierzcie, że nie mam żadnych problemów z plamkami czy brudem. Na ścianie prysznicowej nie ma żadnych zacieków itp. Fakt, te płytki nie sa matowe ale i nie super błyszczące - są metaliczne i może to jest klucz do czystej łazienki. Ja jestem bardzo zadpowolona. Spróbuję wstawić jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Ja planuję w rodzinnej łazience (14,5m) kolekcję Tubądzin Inverno -płytki podłogowe są w tej kolekcji ciemnobrązowe -więc w zasadzie nie mam wyboru Ale za to ściany i obudowa wanny z jasnych płytek i mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.03.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Moim zdaniem przede wszystkim należy wziąc pod uwagę wielkośc łazienki. Ciemne kafelki zdecydowanie ją zmniejszą, a jeżeli jest także słabo doświetlona- to będzie jak w rodzinnym grobowcu. Zgadzam się absolutnie dlatego na podłodze chcę ciemny brąz a na ścianach wstawki i może prysznic ciemny Na razie to i tak moje plany. Realizacja musi poczekać. Edybre czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka7444 26.04.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 pytanie do MAGI: ta łazienk, której zdjęcie umieściłaś wyżej jest piękna !!! Nie wiesz co to za kafle???? Bo te kwiaty to chyba już jakieś naklejki albo coś w tym stylu. Ja w tym roku robię łazienkę i zastanawiam się nad kaflami Inverno Tubądzina albo Tango Polcoloritu bo mają piękne dekory ale też się boję tego brązu na podłodze, poza tym kafelki są zupełnie matowe a ja lubię lekko z połyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Anetko nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz ale znalazłam tą kolekcję w "m jak mieszkanie" nr 5/2007 Według tego co piszą są to płytki dostarczyło Leroy Merlin a nazywają się: Sigilli Levigato Righe Bianco (229 zł/m2), Sigilli Levigato Righe Nero (261 zł/m2), La Croma Lavagna Naturale (203,79 zł/m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luomo 26.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja niestety zdecydowałem się na kolor chabrowy (ciemno niebieski) w lazience (w kabinie prysznicowej i na ścianach). To był fatalny w skutkach błąd:-( Kafelki już po miesiacu zaszły (pomimo ustawicznego czyszczenia) kamieniem i wyglądają fatalnie. Są oczywiście impregnaty do płytek, ale z mojego doświadczenie wynika, że nie są zbyt skuteczne. Sam jestem na etapie całkowitego remontu łazienki i mam dylemat czy położyć kamienną mozaikę na ściany i podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 26.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja mam małą ciemną łazienkę z płytek Imola antares, i jestem zaskoczona bo utrzymanie czystości nie przysparza żadnych problemów . Jak już ktoś wyżej napisał te płytki są metaliczne, nierówno wybarwione o bardzo specyficznej, nie matowej powierzchni, dzięki czemu nie znać na nich żadnego kamienia, zacieków, brudu itp...dla odmiany dużą łazienkę mam w jasnych matowych płytkach i tu dopiero jest jazda, bo każda zaschnięta kropla na podłodze jest widoczna. Tak więc nie tylko kolor ale i faktura płytek ma znaczenie.... A to moja ciemna łazienka: http://img399.imageshack.us/img399/8908/50572376iz6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 30.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 malmuc pocieszyłeś mnie że nie widać na tych płytkach brudu. Mimo że mi odradzali (bo niby trudne do czyszczenia) właśnie takie zaczynamy kłaść. Mógłbyś napisać teraz czy nadal jesteś zadowolony? I byłabym wdzięczna za fotkę wykończonej łazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts