mag 23.10.2003 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 O matko, zacznie sie powtorka z perzu?Kolejny temat gdzie lepiej nie zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdziaPa 04.11.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Spróbuj Rundap, czy jak to się tam pisze. Wykos jezyny, a potem spryskaj. Jeśli chcesz ochronic inne rośliny, nierozcieńczonym Rundapem posmaruj ścięte łodygi Roboty przy tym kupe, ale skutkuje. Miałam jezyny na trawniku, co sie pojawiły, ścinałam i smarowałam tym środkiem. Nie ma jeżyn. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 12.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 podnoszę temat, z którym przyjdzie mi się zmagać na wiosnę U mnie na działce i niestety również za płotem rosną sobie beztrosko kępy jeżyn. czym potraktować jeżyny? kopać, wyrywać, smarować? a jak sie odgrodzić od sąsiadowych jeżyn? bo to że ramię w ramię z sąsiadem będziemy działać, to marne szanse czy agrowłóknina na te jeżyny coś pomoże? doradźcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts