Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga dojazdowa do garażu - proszę o rady

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...zyskujesz piekny kawalem pola za domem z cisza i spokojem bez jedzacych stojacych samochodow...

czyżby autostrada pod oknem? bez przesady z tym ruchem samochodów pod oknem. obracając dom może znaleźć się on za blisko skarpy, grożąc obsunięciem. kostka betonowa ładnie wygląda, niekoniecznie musi być to granit lub marmur ;)

A w którym kierunku jest północ?

Północ jest w kierunku północnym. Pisałam już, że wjazd jest od zachodu. Co do skali: w tym wątku prosiłam tylko o propozycje odległości i wymiarów drogi, przy wjeździe do garażu pod kątem 90stopni. Rysunek ma tylko zobrazować sytuację. :)

...zyskujesz piekny kawalem pola za domem z cisza i spokojem bez jedzacych stojacych samochodow...

czyżby autostrada pod oknem? bez przesady z tym ruchem samochodów pod oknem. obracając dom może znaleźć się on za blisko skarpy, grożąc obsunięciem. kostka betonowa ładnie wygląda, niekoniecznie musi być to granit lub marmur ;)

Racja. Będzie dobrze :) Coś wymyślimy.

Guziki,

Jesli masz wieksza dzialke - tez zrobilbym garaz naprzeciw bramy. Ale widze pomalu konczy mi sie amunicja a bunkier Twojego postanowienia nawet nie nadkruszony zostal ;).

Wracajac do drogi ...kazdy powiniem miec wlasna i sie jej trzymac.

pozdrawiam serdecznie

Yoric

Hehe, rzeczywiście jestem nieugięta :D Na pewno zrobimy tak, żeby było NAM wygodnie. Udało mi się trafić przypadek drogowy taki, jaki zaistniałby na naszej działce (90st skret, 4m droga i znowu skręt 90st). W dodatku biegła ona pod górkę....i znajduje się w centrum miasta, w którym teraz mieszkamy. Dziennie przejeżdza tam mnóstwo aut i dają radę. My też daliśmy 8) Bez żadnych problemów.

• 1 month później...