Yoric 21.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Guziki, Jesli masz wieksza dzialke - tez zrobilbym garaz naprzeciw bramy. Ale widze pomalu konczy mi sie amunicja a bunkier Twojego postanowienia nawet nie nadkruszony zostal . Wracajac do drogi ...kazdy powiniem miec wlasna i sie jej trzymac. pozdrawiam serdecznie Yoric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip42 21.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 ...zyskujesz piekny kawalem pola za domem z cisza i spokojem bez jedzacych stojacych samochodow... czyżby autostrada pod oknem? bez przesady z tym ruchem samochodów pod oknem. obracając dom może znaleźć się on za blisko skarpy, grożąc obsunięciem. kostka betonowa ładnie wygląda, niekoniecznie musi być to granit lub marmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 27.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A rysunek nie oddaje precyzyjnie granic działki (jest o wiele większa). Zrobiłam go kiedyś, do innego tematu. Postanowiłam (na leniucha) wykorzystać go i teraz. Bo wirtuozem painta nie jestem i za dużo czasu mi to zajmuje Nie no, skala to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 27.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A w którym kierunku jest północ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 29.02.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A w którym kierunku jest północ? Północ jest w kierunku północnym. Pisałam już, że wjazd jest od zachodu. Co do skali: w tym wątku prosiłam tylko o propozycje odległości i wymiarów drogi, przy wjeździe do garażu pod kątem 90stopni. Rysunek ma tylko zobrazować sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 29.02.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ...zyskujesz piekny kawalem pola za domem z cisza i spokojem bez jedzacych stojacych samochodow... czyżby autostrada pod oknem? bez przesady z tym ruchem samochodów pod oknem. obracając dom może znaleźć się on za blisko skarpy, grożąc obsunięciem. kostka betonowa ładnie wygląda, niekoniecznie musi być to granit lub marmur Racja. Będzie dobrze Coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 29.02.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Guziki, Jesli masz wieksza dzialke - tez zrobilbym garaz naprzeciw bramy. Ale widze pomalu konczy mi sie amunicja a bunkier Twojego postanowienia nawet nie nadkruszony zostal . Wracajac do drogi ...kazdy powiniem miec wlasna i sie jej trzymac. pozdrawiam serdecznie Yoric Hehe, rzeczywiście jestem nieugięta Na pewno zrobimy tak, żeby było NAM wygodnie. Udało mi się trafić przypadek drogowy taki, jaki zaistniałby na naszej działce (90st skret, 4m droga i znowu skręt 90st). W dodatku biegła ona pod górkę....i znajduje się w centrum miasta, w którym teraz mieszkamy. Dziennie przejeżdza tam mnóstwo aut i dają radę. My też daliśmy Bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 czyli 4 m spokojnie wystarcza od sasiada A? I ile bedzie od sasiada B.Pytam bo ja sie zastanawiam czy od sasiada A nie dac 6m ale szkoda mi dzialki tym bardziej ze nasz garaz jest od strony sasiada B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts