Hubetr 17.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 no właśnie.mam ekipe od fundamentów az po deskowanie dachu i zastanawiam sie jak sie z nimi co do płatności ugadać tzn jle mniej więcej procentowo za poszczegulne roboty:stan 0ściany parterustrop+balkonyściany poddaszakominywięźba +deskowanie+ oczywiście jakaś spora sumka na sam koniec po odebraniu ałości z ewentualnymi poprawkami? Jak u Was to wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 17.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja uzgodnilem ze swoim i budowlancami cennik za poszczegolne etapy i tak im placilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja uzgodnilem ze swoim i budowlancami cennik za poszczegolne etapy i tak im placilem . dokladnie ta samo. a jak nie zrobili, to nie placilem dodaje to, bo czasem ludki mieli ochote robic wyjatki od naszych uzgodnien tzn. zero zaliczek, przedplat, cząstek itp. wariantow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron_ 17.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja uzgodnilem ze swoim i budowlancami cennik za poszczegolne etapy i tak im placilem . dokladnie ta samo. a jak nie zrobili, to nie placilem dodaje to, bo czasem ludki mieli ochote robic wyjatki od naszych uzgodnien tzn. zero zaliczek, przedplat, cząstek itp. wariantow ....Tak być powinno,popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 17.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 też popieram tylko jak nie bedzie zmian względem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja uzgodnilem ze swoim i budowlancami cennik za poszczegolne etapy i tak im placilem . dokladnie ta samo. a jak nie zrobili, to nie placilem dodaje to, bo czasem ludki mieli ochote robic wyjatki od naszych uzgodnien tzn. zero zaliczek, przedplat, cząstek itp. wariantow ....Tak być powinno,popieram. tez popieram .... wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts