Andrzej.Brzozka 17.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Potrzebuje kontaktu do ekipy/firmy/osoby ktora wybierze mi humus we wstepnym zarysie budynku. Miejsce Brwinów kolo Pruszkowa. 602135770 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 17.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 dobrea moge się z ekipą dogadać za ile to zrobią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 17.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Z ekipami dziś ciężko Proponuje poprosić koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Specjalistą od wybierania humusu jest brzoza Bywa tu, znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Tanio Ma doświadczenie, niech sie broni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Specjalistą od wybierania humusu jest brzoza Bywa tu, znajdziesz . ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ...... ? Myślałem że przedstawisz swoją teorie, a tu nagle prawie gołosłowność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 17.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czy dobrze pamiętam ,że brzoza nie widzi potrzeby usuwania humusu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ...... ? Myślałem że przedstawisz swoją teorie, a tu nagle prawie gołosłowność moją teorie ? zwróc kiedys uwage na stare koscioły domy, dworki, kamieniczki, pałacyki i zastanów sie czemu im jeszcze posadzi sie nie pozapadały mimo ze nie wymieniali gruntu z "humusu" na piasek, nie zageszczli skoczkami ani płytami wibracyjnymi ... teoria jest stara jak swiat - i nie moja w tym zasługa jesli zas będę miał ochote na ten temat podyskutowac - zrobie to bez wywoływania mnie do tablicy p.s. mało mnie interesuja tematy które wkrótce trafia do działu ogłoszenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ...... ? Myślałem że przedstawisz swoją teorie, a tu nagle prawie gołosłowność moją teorie ? zwróc kiedys uwage na stare koscioły domy, dworki, kamieniczki, pałacyki i zastanów sie czemu im jeszcze posadzi sie nie pozapadały mimo ze nie wymieniali gruntu z "humusu" na piasek, nie zageszczli skoczkami ani płytami wibracyjnymi ... teoria jest stara jak swiat - i nie moja w tym zasługa jesli zas będę miał ochote na ten temat podyskutowac - zrobie to bez wywoływania mnie do tablicy p.s. mało mnie interesuja tematy które wkrótce trafia do działu ogłoszenia ... Brzoza, ja Cie najmocniej przepraszam za jakiekolwiek wywoływanie. Faktem jest że to Ty wiesz kiedy nie trzeba zdejmować humusu. I zgadzam sie z Tobą , że bywają takie przypadki. Aczkolwiek nie jest to normalne( dbam też o swój honor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Krzysztofik najbardziej podoba mi sie elastyczne postawienie sprawy jesli ktoś sie zastanawia nad metoda budowy - mozna mu doradzac ale jeśli jest przekonany do swojego wyboru ( tak jak w tym temacie "Potrzebna ekipa do wybrania humusu") i wierzy, ze wymiana gruntu uchroni go przed zapadaniem sie posadzki czy pustka pod posadzką - nie mam zamiaru go od tego odwodzic pozdrowienia dla Ciebie i spokojnej nocy p.s. (u mnie chyba dziś widać zorze polarną, dlatego te nocne reminiscencje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.02.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 (u mnie chyba dziś widać zorze polarną, dlatego te nocne reminiscencje ) Jeśli jesteś w Polsce życze szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Jeśli jesteś w Polsce życze szybkiego powrotu do zdrowia http://www.tur-info.pl/p/ak_id,9854,,zorza_polarna_w_polsce,w_malopolsce,na_poludniu_polski,obserwatorium.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts