Xiff 23.02.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 nie usmiecha mi sie wynoszenie desek bo mieszkam w kamienicy i logistycznie dechy takie dlugie to wydaje mi sie jazda bez trzymanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 09.03.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Xiff chce się napić piwa, a Wy proponujecie mu kupno browaru Sprawdź podłogę, wystające gwoździe dobrze dobij dobijakiem (2 mm poniżej poziomu podłogi). Zdejmnij warstwy farby specjalnym żelem do zdzierania lakieru i farb, wypożycz cykliniarkę, przejedź najpierw grubym potem cienkim papierem. Dobrze odkurz, zaolejuj. Gwarantuję Ci, że podłogę będziesz miał super. PS. Heblarka to taka maszyna, która nie wybacza błędów. W zakładach stolarskich rozsądny majster nie dopuszcza do tej maszyny początkujących stolarzy. Jeżeli używasz dziesięciu palcy do pisania na klawiaturze to lepiej daj sobie spokój z własnoręcznym heblowaniem desek . Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 09.03.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 szczerze mowiac zajmuje sie wykonczeniowka wiec paluszki mam sprawne z dechami jeszcze nie pracowalem a tym bardziej z tak dlugimi, ale moze kiedys trzeba zaczac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 12.03.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 po przemysleniu tematu, chyba uzbieram pare zloty na grubosciowke... Choc w pierwszym momencie mnie to odstraszylo (zrywanie desek) to jednak szlifowanie, pył i robota na kolanach godzinami zeby dopracowac zakamarki to odstrasza mnie bardziej... Mam tylko pytanko, czy ktos wie czy taka grubosciowke mozna gdzies na slasku wynajac? jakby to ze 200 zeta kosztowalo to moze nie oplacaloby sie kupowac. poki co ide sie dalej oswajac z tym tematem.. pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts