polgot 18.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Poszukje firmy do budowy domu stan surowy otwarty w Gruszczynie.(oczywiście łącznie z dachem)Rozpoczęcie prac kwiecień tego roku. Najchętniej nawiąże współpracę z firmą która weźmie na sibie całą logistykę (załatwienie geodetów, zamawianie materiałów itp) Może to być realizacja z materiałami po stronie wykonawcy wtedy podpisujemy umowę na określoną kwotę lub materiały rozliczane na podstawie faktur. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ks1719502813 20.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Jeżeli okolice Poznania to proszę o więcej konkretów w tym temacie, metraż domku, może jakiś szkic budynku.Wykonujemy stany surowe otwarte w cenach konkurencyjnych, bardzo miła obsługa, fachowa porada, zlecone nam prace wykonujemy według przepisów budowlanych, wolne terminy, szybka realizacja !!! [email protected] tel. 518 580 281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polgot 20.02.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam Przesłam Pannu link do domu który chcę wybudować. Interesuje mnie realizacja stanu surowego otwartego z Dachem.Technologia poroterm 25, stropy teriva, dach dachówka ceramiczna. W kosztorysie prosze ująć ścianki działowe, wylanie schodów wewnętrznych i zewnętrznych tarasów, wyprowadzenie kominów z końcówkami klinkierowymi. Dach oczywiście z opierzeniem i orynnowaniem. Realizacja z pełną logistyką po Pana stronie począwszy od Geodety do wytyczenia budynku, zamawianie materiałów i wszystkich niezbednych prac i pomiarów do realizacji inwestycji. Co do materiałów to możliwe sąoczywiście dwie opcje jedna umawiamy cenę całości z materiałami lub druga robocizne a materiały na podstawie faktur. http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts