martines 27.08.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Dwa miesiące temu zrobiłem wylewki miksokretem. Jako docieplenie użyłem styropianu FS20. Grubość wylewki 5 cm. Ze względu na dużą powierzchnie w salonie zrobione zostały dylatacje na środku wzdłuż i kilka wszerz pokoju. Na początku wszystko byłko OK. Ostatnio zauważyłem, że poszczególne zdylatowane fragmenty zaczęły pracować (uginać się). Fima twierdzi, że tak musi być i że to się wszystko uleży i po pewnym czasie efekt "uginania się" podłogi nie będzie występował. Proszę o informacje czy to jest rzeczywiście normalne, czy jest to błąd wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.08.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 W jednym miejscu mam podobnie i jestem przerażony. Słyszałem że mam napchać pianki, ale czekam na inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 pisano juz na ten emat dylatacje są konieczne a uginanie sie dużych powierzchni jak najbardzej naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 przeglądałem forum, ale nie znalazłem informacji, czy to że posadzka się ugina to jest normalne czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość marines 28.08.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 to powyżej to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts