cynamonowa26 18.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, Dzisiaj skąłdam do Urzędu Gminy wniosek o wydanie decyzji o warunkach zabudowy. Jest to dla mnie jedna szansa na pobudowanie się bowiem moja działka nie ma planu zagospodarowania przestrzennego i grunty sa rolne. Doradzono mi , abym złożyla WZ pod zabudowę SIEDLISKOWą ( działka jes powyżej 1ha).Moje pytanie jest czy mam wpisać we wniosku iż chodzi mi o zabudowę siedliskową? jak to najlepiej uargumentować? Czy mogę pisać iż chodzi mi o dom jednorodzinny i zabudowania gospodarcze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 18.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, Czy działka ma przyjazne sąsiedztwo i jeśli nie to jaka jest średnia powierzchnia gospodarstwa w gminie i w końcu jaką powierzchnię ma Twoja działka? PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts