spoksss 18.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Chciałem wykorzystać luksfery razem z systemem montażu bez fugowego, widziałem takie rozwiązanie na stronie firmy montującej luksfery. Macie jakieś doświadczenia z tego rodzaju systemami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 18.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Owszem ciekawe rozwiązanie . Luksfery dobre są ale jako ścianki działowo-ozdobne wewnątrz domu . Wiadomo szkło super przewodzi ciepełko .I jeszcze cena , od 15 zł w górę za sztuke . Chyba że trafisz na tanioche z za wschodniej granicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No nie wiem, ja tam kupilam polskie luksfery za 5,29 za sztuke w Castoramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 20.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 ceny są bardzo różne - rozpietość jest bardzo duża w zależności np. od kolory i 'struktury' pustaka...---warto niekiedy poszukać po hurtowniach budowlanych - niekiedy pozostają im np. jakieś resztki serii albo nieodebrane sztuki - ceny są wtedy bardzo przystępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts