zbirkos 18.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Hej, Mam prośbe, może ktoś z Was w ostatnim czasie lampę GLIMT z IKEI http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70065917 Ja swoją kupiłem jesienią ale dziś przestała częściowo świecić. Niestety nie posiadam paragonu, czy ktoś z Was ma może paragon i jest w stanie poratować potrzebującego? Jakby ktoś posiadał paragon to proszę o kontakt na emaila lub gg: 196241 jakoś odwdzięcze się finansowo za pomoc Zbirkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbirkos 20.02.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Czyżny naprawdę nikt nie posiadał takowej lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbolutek 21.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Pewnie ktos ma taka lampe............... ale paragon zapewne trzyma dla siebie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbirkos 21.02.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Paragon chce pożyczyć odpłatnie na czas składania reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts