Ew-ka 18.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 czy ktoś dysponuje adresem domku w Chorwacji nad samym morzem ? chcielibyśmy wynająć domek (kika osób) przy plaży żeby nie trzeba daleko chodzić nad wode i żeby to nie był hotel ....i widok był cudny szperam po necie i dostaję małpiego amoku -nic mi nie pasi może sie znajdzie życzliwa dusza ...pomocna dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ew-ka ja dokonywałam rezerwacji przez tą stronę, jest tu masa kwater np.prywatnych. Nie wiem czy znajdziesz cały domek ale na pewno znajdziesz apartament który Was pomieści: http://www.adriatica.net/home/home_pl.htma namiar tą stronę dostałam od znajomych: http://www.adriatravel.net/to sa chorwackie biura pośrednictwa.Jest też forum, skarbnica wiedzy na temat Chorwacji: http://www.cro.pl/forum/index.phpMam nadzieję że wyszukacie coś fajnego dla siebie. A w jaki rejon Chorwacji planujecie pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 monka- pięknie dziekuje ....tych adresów nie znałam - mam nadzieje ,że cosik wybierzemy rzuciłam okiem juz na jeden adres ( wyspa PAG ) i juz mnie zainteresowal - 10m do plaży nie mamy sprecyzowanego kierunku -chociaz są głosy na Makarską ,ale to strasznie daleko jeszcze raz -dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ew-ka może i daleko ale okolice Makarskiej są naprawdę piękne. Z jednej strony Adriatyk z drógiej góry. Coś pięknego! Naprawdę warto nadłożyć trochę drogi, tym bardziej że autostrada jest aż do samego Splitu a potem to już rzut beretem w okolice Makarskiej Miłego szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ale sama makarska to moloch - wybierz lepiej jakąś wieś niedaleko makarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 19.02.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Polecam Brelę lub Baśką Wodę. Do Makarskiej niedaleko, ale miejscowości mniejsze, aczkolwiek nie do przesady. Sporo knajpek. Te miasteczka łączą się ze sobą, więc jest gdzie spacerować. Obydwa położone są poniżej jadranki, a to bardzo ważne, że ta ruchliwa droga nie przebiega przez środek miasteczek.Gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 XX i Drożdż -bardzo dziekuje za cenne informacje http://www.cro.pl/forum/index.php od kilku godzin siedze i czytam Forum o Chorwacji monka-z nieba mi spadłaś to Forum to prawdziwy skarb informacyjny -dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 20.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Chorwacja... już niebawem znowu ciepła woda i życzliwi ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 monka - już chyba ( ?) znalazłam i .....termin wrzesniowy maja wolny jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ewcia cieszę się że chociaż tak mogłam pomóc Na chorwackie forum sama często zaglądam żeby sobie przypomnieć jak tam pieknie było, pooglądać śliczne foty i obmyśleć plan kolejnej podróży kiedyś tam wrócę I na jaki rejon się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ewcia cieszę się że chociaż tak mogłam pomóc Na chorwackie forum sama często zaglądam żeby sobie przypomnieć jak tam pieknie było, pooglądać śliczne foty i obmyśleć plan kolejnej podróży kiedyś tam wrócę I na jaki rejon się zdecydowaliście? Chyba Makarska ale to wszystko bedziemy omawiac na wiekszym forum bo mamy jechac we trzy pary we wrzesniu ....ale na Forum doczytałam ,że we wrzesniu mozna jechac calkiem w "ciemno " bo juz jest praktycznie po sezonie i kwatery swiecą pustkami i można nawet negocjowac ceny . Pól nocy przesiedziłam na tym forum -ogladając przepiekne zdjecia plaż , wąskich uliczek i cudownej przyrody. Gdyby nie pwne okolicznosci pojechalibysmy juz w czerwcu bo tak zawsze jedziliśmy i było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Całe lata jeździłem w ciemno i to w sierpniu.Teraz za dużo ludzi chętnych więc trzeba rezerwować.Tam gdzie ostatnio jeździłem trzeba było rezerwować zimą.Ale też miejsce bajkowe, na wyspie,do morza było może jakieś... 4 metry.We wrześniu jechałbym w ciemno.Wstępnie można zabrać ze sobą parę namiarów z netu.Ważne aby tam być wcześnie aby był czas na szukanie spania.Dobrze jest też po drodze się przespać n.p. na Węgrzech.Po śniadaniu i spaniu człowiek jak nowo narodzony.Często tak robiliśmy.Na miejscu można zajść do agencji turystycznej albo do knajpy i popytać: dobar dan, imate kuczu ili apartman bliżu mora za czetri osobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Całe lata jeździłem w ciemno i to w sierpniu. Teraz za dużo ludzi chętnych więc trzeba rezerwować. Tam gdzie ostatnio jeździłem trzeba było rezerwować zimą. Ale też miejsce bajkowe, na wyspie,do morza było może jakieś... 4 metry. . Na miejscu można zajść do agencji turystycznej albo do knajpy i popytać: dobar dan, imate kuczu ili apartman bliżu mora za czetri osobi? można sie uśmiechnąć o ten adres do bajkowego raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.02.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 ja tez prosze na prv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 http://www.adria-island.org/pl/apartamenty/chorwacja/wyspa_hvar/lozna/00103LOZN fajnie , uroczo ale , z tymi cenami w Chorwacji to ich z leksza ...no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 we wrześniu spokojnie mozna jechać w ciemno i ceny o połowę niższe za nocleg, oraz polecam pyszne kalmary z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 22.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 czy ktoś dysponuje adresem domku w Chorwacji nad samym morzem ? chcielibyśmy wynająć domek (kika osób) przy plaży żeby nie trzeba daleko chodzić nad wode i żeby to nie był hotel ....i widok był cudny szperam po necie i dostaję małpiego amoku -nic mi nie pasi może sie znajdzie życzliwa dusza ...pomocna dłoń [/quote Zuliana,polwysep Peljesac,bardzo ladnie ,spokojnie ,tanio ,i tylko 80 km do Dubrownika.Ale jest mozliwosc wynajecia apartamentow , albo namiot.Jak znajde nr.tel. to moge podac,ale najlepiej dogadac sie po niemiecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Mikołaj to Milino po ChorwackuZnam takiego co prywatne szampany (prawdziwe)gościom serwuje......One są ograniczone do 50 butelek rocznie.Ma piękny domek nad morzem z plaża (ale kamole)Bajka taras i reszta.Trzeba lekko szprechać po niemiecku.....Najlepiej załatwiać w marcu(wtedy odmawia agencji i prowizja do nieaktualna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 domek oczywiście bez gospodarza, bez stresu, butle gazowe tylko wpada wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 24.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Może ktoś z was zna miejscówkę z piaszczystą plażą.Słyszałem że takie tam są. Kolega ma małe dziecko i kamulce to bylby problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts