GGGosik 18.02.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, czy ktoś ma doświadczenia z lakierem wodnym firmy Novol "Supramal półmat 2 k" na parkiecie z jesionu dwukolorowego? Boorg propnował mi już tutaj lakiej Bona Traffic, a u nas w Radomiu jest chyba popularny ten Novol, bo już drugi parkieciarz proponuje mi ten lakier. Czy będzie to zły wybór? Podobno jesion nie ciemnieje pod nim... Proszę o uwagi... Z góry dzięki Pozdrawiam, GGGOsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraania 19.02.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja mam na parkiecie jesionowym lakier wodny półmat Nanolak firmy "Murinex". Wygląda super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam, czy ktoś ma doświadczenia z lakierem wodnym firmy Novol "Supramal półmat 2 k" na parkiecie z jesionu dwukolorowego? u nas jest dokladnie ten sam Novol. Juz pare miesiecy uzytkujemy nasz parkiet (jesion bielony) i musze przyznac, ze z sugestii naszego parkieciarza jestem bardzo zadowolona. Parkiet nie zmienil barwy, lakier jest na tyle twardy, ze chodzenie w normalnych butach (ze szpilkami nie czesto probuje ) wcale mu nie szkodzi. W domu jest jeszcze maly pies, ktory lubi turlac rozne plastikowe pileczki po podlodze i tez ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 19.02.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Super, dzięki za odpowiedzi... Ja nie będę miała bielonego, ale dobrze, że lakier jest twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts