adam_cz-wa 21.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Musze przynać że niezle przeplacam , choc nie do konca jestem pewny otoż za 3 mieisace korzystania z prądu sąsiada zapłaciłem już 550 pln.dodam tylko ze dopiero co skonczylem czesciowe podpiwniczenie i zacząłem ściany.Z sąsiadem rozliczam się na zasadzie ile powie tyle zapłace. Częsciowo takie zwiekszone zuzycie jest uzasadnione poniewaz ostatnio dowiedzialem sie ze moja sprytna ekipa grzała w swojej budce non stop (soboty, niedziele, noce itd).Ostatnio zamontowałem wylacznik czasowy i licze ze beda mniejsze rachunki. Sąsiad przestraszony wysokoscią rachunkow nieoficjalnie sam wylancza prad chyba i co rano twierdzi ze mu wybilo korki. Niestety jestem od niego uzalezniony przez jakis czas jeszcze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Musze przynać że niezle przeplacam , choc nie do konca jestem pewny otoż za 3 mieisace korzystania z prądu sąsiada zapłaciłem już 550 pln. Przyznaje, że przepłacasz niesamowicie . No ale jak nie ma innego wyjścia a sąsiad monopolista przy okazji chce trochę dorobić to chyba jesteś zmuszony do płacenia tego haraczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts