Agness_s 27.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Szanowna Pani architekt Po prostu ręce opadają.Od kiedy to dom ma 4 pomieszczenia. Dobrze, że Pani nie zajmuje się projektowaniem architektonicznym domów i innych obiektów, z pewnością w takim projekcie domu znalazł by się tylko wiatrołap, hol, łazienka i kuchnia. No cóż bycie architektem to SZTUKA! Muszę jeszcze powiedzieć, że po raz pierwszy spotykam się z architektem, który szuka pracy po CAŁEJ POLSCE - ale się Pani najeździ!!! Sorry, ale to też o czymś świadczy, pomijając już te zdjęcia, które są nie Pani? A propos kwestii finansowej - proszę zająć się liczeniem swoich kosztów i podatków. Moje ceny usług - mówiąc językiem kolokwialnym już Pani powoli "załapała". Mierząc ludzi Pani miarą teraz ja okażę moje zdziwienie (tak jak Pani poście powyżej) - zalogowanym wczoraj "mm_architekci". Ciekawe? Pozdrawiam serdecznieAgnieszka Starek - Haponiuk[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm-architekci 27.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Prosze sobie darowac , zalogowalem sie po to aby dac swoje ogloszenie a widzac temat wypowiedzialem sie w nim i napisalem to co mysle o Pani ofercie i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 27.03.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Proszę Panią, podałam przykład wyciągnięty z rękawa, przykre w ogóle Pani słuchać, nie rozumiem zawiści, którą Pani prezentuje, prowokacje proszę pozostawić swoim inwestorom, . Pani komentarze stają się żałosne, nie znam Pani prac i nie wypowiadam się w ich kwestii, mówiłam tylko o cenie którą Pani proponuje, za taką cenę nie da się poprowadzić biura projektowego, za taką cenę projekty wykonują studenci chcący dorobić.Proszę się nie ośmieszać i nie dodawać już komentarzy, życzę powodzenia w zdobywaniu kolejnych klientów, ja nie mam czasu żeby przesiadywać tutaj i odpisywać na Pani pożal się Boże komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko777 27.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I ja poprosze [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness_s 27.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Widzę, że wreszcie da sobie Pani trochę luzu i weźnie się w końcu do pracy. Siedzi Pani tylko na tym forum i pisze "pierdoły" wstawiając miedzy czasie buźki z uśmieszkami siedem razy dziennie. Pora ruszać w POLSKĘ! I zgodnie z Pani poprzednim postem proszę więcej nie pisać do mnie. Niektórzy po prostu muszą popracować. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 27.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Pani Dorotka nie ma najlepszej opinii w szczecinie, skad pochodzi, nic dziwnego ze ma czas i szuka naiwnych po calej polsce. Jak juz chcecie z nia pracowac, to oczekujcie referencji, nazwisk klientow, bo to wlasnie oni moga cos o niej powiedziec, a nie wizualek ktore nawet studenci robia hurtowo. Widzialem co nieco z jej projektow, i rozmawialem z ludzmi dla ktorych pracowala i z ludzmi ktorzy z jej uslug nie skorzystali. Praca projektanta to nie jest cos co robi sie mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 27.03.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ortolin nie znam cię, nie wiem skąd masz informację że nie mam dobrej opinii chyba nie o tą Panią Dorotkę chodzi jak sądzę (chociaż może ktoś się trafił kto nie był zadowolony), mogę podać kontakty do osób współpracujących ze mną, jeżeli chodzi o Szczecin ostatnio projekt wnętrz biura ubezpieczeniowego, a wizualizacje no cóż myślę że wiesz - najlepiej działają na klienta próbowałam samymi rzutami, kładami, przekrojami przekonać do swoich koncepcji... to nie wychodziło niestety Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 27.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ortolin nie znam cię, nie wiem skąd masz informację że nie mam dobrej opinii chyba nie o tą Panią Dorotkę chodzi jak sądzę (chociaż może ktoś się trafił kto nie był zadowolony), mogę podać kontakty do osób współpracujących ze mną, jeżeli chodzi o Szczecin ostatnio projekt wnętrz biura ubezpieczeniowego, a wizualizacje no cóż myślę że wiesz - najlepiej działają na klienta próbowałam samymi rzutami, kładami, przekrojami przekonać do swoich koncepcji... to nie wychodziło niestety Pozdrawiam No nie wiem nazwisko pani dorotki o ktorej mowa ma wiele zbieznosci z twoim loginem. A moze to zbieg okolicznosci? A wizu, to wiem ze klient chce widziec, ale oddawanie 4 wizu jako projektu to pomylka, a i takie rzeczy sie zdarzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 27.03.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wątpię czy to zbieg okoliczności choć i takie się zdarzają, niezadowolony klient trafia się nawet najlepszym, po prostu tak już jest, współpracowałam z wieloma ludźmi, pracowałam też w pewnej szczecińskiej firme jako projektant, wiem że nie ze wszystkimi można znaleźć wspólny język, samo życie... Nigdy nie spotkałam się z projektem w postaci samych wizualizacji, tego nie można nawet nazwać projektem, na początek zawsze wykonuję wizualizacje, żeby inwestor dostrzegł moje inetencje, zdarzało się mi zakończyć współpracę na tym etapie, bo wizja moja i inwestora zbyt bardzo odbiegały od siebie, jednak nigdy nie zostało to nazwane projektem, co najwyżej koncepcją. Ortolin, my chyba nie mieliśmy przyjemności? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 27.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Fakt, nie mielismy przyjemnosci osobiscie, ale mialem do czynienia z ludzmi dla ktorych projektowalas badz mialas projektowac ale nic z tego nie wyszlo. Zreszta, niewazne Odnosnie wizu, to powaznie, zdarzalo mi sie widziec "projekty" zlozone z kilku kartek z roznymi perspektywami. To juz siedze cicho, zeby mnie nie posadzono o czarny PR jako ze jestem Twoja konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 27.03.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 29.03.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakorcz12 01.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Proszę o przesłanie zdjęć.[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdas20 01.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Proszę o przesłanie portfolio + cennika na maila: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ito 01.04.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 i ja, i ja! [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 01.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak to mowia, cena czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak to mowia, cena czyni cuda A swiezo zarejestrowani uzytkownicy szaleja po Forum - ciekawe, ze tylko po watkach dot. projektowania wnetrz. Byloby znacznie prosciej, gdyby projektanci mieli swoje strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 18.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja też poproszę, dom ok. 200m2, stan surowy, al e bez burzenia ścian... [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 19.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 tez prosze [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotta_ 20.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 poprosze o portfolio [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts