Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ARCHITEKT WNĘTRZ - cała Polska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 220
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowna Pani Doroto "Dradzi",

proszę tak mocno "nie przyglądać się" ogłoszeniom innych projektantów wnętrz, lecz swojemu własnemu. Ten Pan architekt który wypowiedział się o zdjęciach które Pani przesyła forumowiczom miał rację - jedno z nich na pewno nie należy do Pani realizacji !!!

I jeszcze jedno, jak tak długo przyglądała się Pani mojemu ogłoszeniu, to z pewnością zauważyła Pani treść cyt.:

"projekt pomieszczenia do 10 m2 to koszt 350 pln, powyżej za każde następne 10 m2 + 150 pln".

Teraz ja powinnam pogratulować Pani klientom.

Dla Pani architekt "Dradzi" pomieszczenie - to cały dom (nawet pisze że 100m2).

Konkurencja jest wskazana tylko "ZDROWA"

Pozdrawiam Panią serdecznie i wszystkich forumowiczów

Nie będę komentować szkoda słów, dziwi mnie tylko fakt że wszyscy wypowiadający o Pani pochlebne opinie zalogowali się dziś na forum, może nie wszyscy to zauważyli, występowanie pod różnymi nickami nie jest w porządku,to że wypowiada ktoś o Pani niepochlebne opinie chyba o czymś świadczy mnie to się nie przytrafiło. Ja wyraziłam tylko swoją opinię, że za takie pieniądze żaden szanujący się architekt wnętrz z dyplomem nie zarobiłby na chleb.

Pozdrawiam

DO AGNESS:

"Zaprojektowanie jednego pomieszczenia to koszt 350 PLN

(do 10m2), powyżej za każde następne 10m2 + 150 PLN"

Weźmy dom 100m2 który ma np. 2 pomieszczenia 15m, 1 pomieszczenie 45m, 1 pomieszczenie 13m i 1 12m

Trochę matematyki i każdy policzy, a ten który prowadzi działalność mocno się zdziwi.

Trzeba odliczyć podatek, dojazdy do klienta, wydruki, ewntualne wizyty w sklepach w celu skorygowania ofert katalogowych i wyceny projektu, prace projektowe trwają ok 3 miesięcy, chyba wynik jest prosty...

Jak juz napisalem w temacie "konkurencji" to i tu dodam ze zgadzam sie z opinia wyzej , bynamniej nie zajmuje sie wnetrzami , i nawet jak poczatkujacego studenta to taka stawka to smiech na sali za solidnie i porzadnie wykonan prace ( bez rachunku ! ) , 17 zl za m2 ? za 20 zl za m2 to ludzie okna myja a nie robia projekty , szanujmy siebie i swoja prace ! pzdr i zycze powodzenia :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...