KrisuKW 19.02.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 co zrobić z miejscem pod schodami ????? myślałem o barku. Robił może ktoś barek pod schodami??. Jeśli tak to ile to może kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 19.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja też mam ten sam problem, jeszcze nie wiem co tam zrobię, barek byłby niezłym rozwiązniem. A może ktoś ma coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisuKW 19.02.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 jak by ktoś miał jakieś fotki jak to jest z robione u niego to proszę wrzucić. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jeśli schody są bez zabiegu i "idą" przy scianie, to słyszalam, że robi się pod schodami biblioteczkę lub zabudowę/szafę z przesuwnymi drzwiami. U nas są schody zabiegowe, w dodatku ażur, więc pomiędzy schodami wszystko widać. Też szukam pomysłu, na zagospodarowanie tego miejsca, ale póki co, miejsce służy jako schowek. Trzymam tam wozek dla dziecka, drewno do kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 My pod schodami bedziemy mieli garderobe,taka podreczna dla gosci i nie tylko.Widzlelismy takie rozwiazanie w jednej knajpie i zainspirowalo to nas.Schody mamy jednak nie azurowe,a lane,betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 20.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Garderoba, tak aby wykorzystac max. miejsca. Może macie jaies zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Zawsze można zrobić tam pokoik - tak jak mieszkał Harry Nie piszesz jakie masz schody. U nas z jednej strony będzie składzik z jakimiś drzwiczkami. Z drugiej strony będzie wc-et. Jeżeli masz schody ażurowe, to można pod schodami postawić kwiatka, czy jakiś stoliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 20.02.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Jeszcze nie mam. Dopiero planuję. Drewniane ażurowe lub zabudowane. Szerokość ścianki 3 m. Sporo. wyjdą schody ze spocznikiem. Myślimy cały czas, że wyjdzie pod nimi szafa lub garderoba. Na kwiatka i stolik szkoda miejsca. Mamy tak mało miejsca na szafy i wszelkie rupiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 20.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 u nas schody betonowe sa w holu, a wzdluz nich korytarzyk do garazu, pod schodami bedzie pelna zabudowa z szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 20.02.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 U mnie są schody betonowe, pierwotnie w projekcie pod nimi było wc, ale przemieściliśmy je gdzie indziej a pod schodami zrobiliśmy mini-piwniczkę. Trzy stopnie w dół, ograniczona ławami fundamentowymi, jej powierzchnia odzwierciedla rzut klatki schodowej. Niby miejsca dużo nie jest, ale wystarczająco na 3 piwniczne regały, do tego na scianach pozawieszamy półki. W ten sposób mam spiżarkę z piwniczką i schowkiem w jednym. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 20.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 u nas też schody betonowe są w holu, pod schodami (dokładniej pod spocznikiem) damy oświetlenie i półki. Będzie to pomieszczenie gospodarcze, zamknięte drzwiczkami. Pod skosem schodów w górę miejsce puste (np na legowisko albo miski psa). Stwierdziliśmy, że taki układ nie zamknie nam przestrzeni a pozwoli uzyskać dodatkowe pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 20.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 mam schody zabiegowe. Pierwotnie nic tam miał nie być ale z oszczedności wykorzystamy ja jako podręczną spiżarnie. Spiżarka łączy się przez ścianę z garażem więc zrobię dziurę pomiędzy nimi i wstawię kratkę wentylacyjnę żeby w spiżarce było trochę chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 http://images30.fotosik.pl/112/6be518e753f69177.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisuKW 20.02.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Fajnie są zrobione te schody. Jam mam schody zabiegowe betonowe. co jeszcze może być zrobione pod tymi schodami. WC mam piwnice mam. schody są w dużym salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Garderoba, tak aby wykorzystac max. miejsca. Może macie jaies zdjęcia. Z grubsza bedzie wygladac tak http://images26.fotosik.pl/154/f2172a9299929bbam.jpg Na spodzie zbiegu schodow bedzie wieszak,a w dziurze pod schodami prawdopodobnie wysuwana szafka lub szuflady z prawidlami na buty. Chociaz nie jedno moze sie jeszcze zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozlolek 26.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 http://images33.fotosik.pl/157/ef80bc3a38ff057c.jpg a ja mam w toalecie na parterze widoczny otynkowany aktualnie bieg schodów i nie wiem co z nim teraz zrobić? zostawić go tak jak jest teraz - otynkowany czy może okleić go mozaiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts